Make your home your own

Slaap je mooi met de Beauty Pillow!
 

15041 006mg 300x200 - Slaap je mooi met de Beauty Pillow!
 Iedereen kent wel het sprookje van Doornroosje waarin de schone slaapster wakker wordt gekust. Na jaren te hebben geslapen, ziet ze eruit om door een ringetje te halen. Geen slaapvouwen, een gladde huid en het haar in model. Met de Beauty Pillow bereik je hetzelfde resultaat. En dat is geen sprookje! De satijnen kussensloop is geschikt voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Slaap je mooi met de Beauty Pillow.
15041 129mg 300x236 - Slaap je mooi met de Beauty Pillow!
 
Slapen op satijn is een luxe voor huid en haar. En wat is er eenvoudiger dan je mooi slapen. Vooral met de wetenschap dat we een derde van ons leven slapend doorbrengen. Door de fijne, gladde structuur van het satijn behoudt haar en huid zijn vocht en wordt de talgproductie optimaal gereguleerd. Resultaat is een mooie gladde huid zonder onzuiverheden en een glanzende haardos zonder klitten. Wie wil dat nu niet! Prettig is ook dat verzorgingsproducten niet door het satijn worden opgenomen en hun werk kunnen doen voor huid en haar, een mooi geföhnd kapsel blijft langer in model, haarstukken en extensions blijven beter op hun plek, het haar wordt minder snel vet, slaapvouwen in het gezicht krijgen geen kans, rimpeltjes vervagen, puistjes en acné verminderen en een vurige rode huid krijgt de kans te kalmeren.

Musthave voor hem en haar
De Beauty Pillow (ca. € 22,95) slaapt heerlijk verkoelend, dus neem ‘m ook gerust mee op vakantie. Bovendien is het aangenaam voor vrouwen die last hebben van nachtelijke opvliegers. Ook mannen durven voorzichtig te vertellen dat ze er lekker op slapen en geen last meer hebben van een klam hoofd of slaapvouwen. Kinderen die allergisch zijn voor huisstofmijt en pollen hebben profijt bij de Beauty Pillow. Satijn heeft namelijk bewezen een anti-allergeen te zijn. Door het fijne weefsel kunnen huisstofmijt en pollen zich niet nestelen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld katoen. Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen en de Beauty Pillow kan zonder problemen gewassen worden. Na het wassen kan de sloop de droger in en komt daar vervolgens krimpvrij uit.
Beauty Pillow 21mg 300x225 - Slaap je mooi met de Beauty Pillow!
 
Iedere slaapkamer verdient een Beauty Pillow
Naast de zichtbare effecten voor huid en haar geeft de Beauty Pillow de slaapkamer een extra luxe uitstraling. Welke kleur je beddengoed ook heeft, er is altijd wel een bijpassende Beauty Pillow te vinden. En als finishing touch maakt een set Beauty Pillows je opgemaakte bed pas echt af. Bij aankoop van een Beauty Pillow steun je ook nog eens een goed doel, namelijk Asante Childrens in Naivasha in Kenia. Info: www.beautypillow.nl.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress