Accessories Jewelery

Slanke horlogemodellen

Triwa AW15 Campaign 03 JAMJAMPRmarcelineke 300x140 - Slanke horlogemodellenDe herfst/winter 2015 collectie van TRIWA is sterk geïnspireerd op de horlogearchieven en -collecties uit de sixties en seventies. Gebaseerd op deze swinging decades combineert de collectie moderne horlogesilhouetten en klassieke basiskleuren, zoals eischaal wit, met fel blauwe en rode details. Perfect passend bij je favoriete paar vintage tennisschoenen!
Triwa AW15 Campaign 07 JAMJAMPRmarcelineke 300x137 - Slanke horlogemodellen
Highlights uit de collectie zijn de Ocean Nevil en de Duke Lansen. Daarnaast maken twee compleet nieuwe horlogemodellen hun debuut in deze collectie: Klinga en Falken. Samen vormen deze slanke horlogemodellen een nieuw tijdperk van scherpe lugs, kegelvormige kronen en een uitgesproken Scandinavische stijl.
Triwa Blue Steel Nevil Brown Sewn Classic 01 €26500 JAMJAMPRmarcelineke 206x300 - Slanke horlogemodellen
Nevil en Lansen
De Nevil is Triwa’s manier om meer verfijning toe te voegen aan de familie van chronograafhorloges, zonder functionaliteit te verliezen. Het slanke Lansen horloge sluit nauw om de pols en heeft een wijzerplaat geïnspireerd door de ingetogen functionaliteiten van de mid-century aviator horloges. Lansen heeft een stevige lug constructie waardoor de bandjes gemakkelijk verwisseld kunnen worden. Kies je favoriete bandje van leer of nylon, de combinaties zijn oneindig.
Triwa Ivory Lansen Brown Giza Mono 01 17500 JAMJAMPRmarcelineke 208x300 - Slanke horlogemodellen
TRIWA
TRIWA, opgericht in 2007, is een jong en onafhankelijk horloge- en accessoiremerk. TRIWA wil de perceptie van het horloge veranderen; van statussymbool naar stijlsymbool. Alle TRIWA horloges en accessoires worden geboren in de creatieve studio in Stockholm. Het landschap, de diverse architectuur en nieuwsgierige bevolking van de stad zijn de basis voor de innovaties van het merk. Ieder TRIWA-product is een doordachte compositie van klassieke silhouetten, eigentijds Zweeds design en samengestelde materialen. Altijd gecreëerd met één oog gericht opfashion en het andere op design.

Organische looierij
Alle leren banden van TRIWA zijn gemaakt door de Zweedse organische looierij Tärnsjö, opgericht in 1873. Tärnsjö behoort wereldwijd tot de vijf procent looierijen, die nog gebruik maken van de traditionele plantaardige manier van leer looien. Ze kiezen er voor om milieuvriendelijk te produceren door gebruik te maken vanschors extracten en een op water gebaseerde afwerking. Dit resulteert in ongekende kwaliteit en schoonheid. Info: www.triva.com.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress