Uitgaan

Slimme waterfles voor beauty’s

Cortland Carabinermg 300x274 - Slimme waterfles voor beauty’sNederlands kraanwater is zonder twijfel de voordeligste beauty booster. Het is erg gezond dus drink het regelmatig en neem het overal mee naar toe. Dat doe je in deze nieuwe, modieuze drinkfles Cortland van Contigo. Een slimme waterfles voor beauty’s: elegant maar vooral ook functioneel. Morsen is voortaan verleden tijd, zelfs als je sport en drinkt tegelijk.
Cortland Drinkmg 276x300 - Slimme waterfles voor beauty’s
De drinkfles Cortland (v.a. ca. € 19,95) is voorzien van Autoseal®-technologie, wat drinken heel prettig maakt. Je verwijdert de afsluitdop, duwt om te drinken en laat los om te sluiten. Tussen twee slokken sluit het systeem zelfs automatisch. Zo eenvoudig kan het zijn. Voortaan ben je 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} zeker van een lek- en morsvrije drinkervaring. En een mooie uitstraling!
Cortland LyingDownmg 300x205 - Slimme waterfles voor beauty’s
Nog meer pluspunten
Als extra heeft Cortland een beschermkapje om de drinktuit zuiver te houden en een vergrendelsysteem om niet per ongeluk de drinkknop in te drukken. Met de karabijnhaak kun je de waterfles makkelijk aan je riem of tas vastklikken. Cortland is gemaakt van het duurzame, BPA-vrije materiaal TritanTM, dat geen geuren vasthoudt. De drinkfles is eenvoudig te reinigen doordat je het deksel kunt openbuigen; mag ook probleemloos in de vaatwasser. Info: Mycontigo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress