Blogs Fronza.nl Portfolio

Spectre: je moet er voor in de wieg zijn gelegd

12 november 2015

Blog voor Fronza:
Spectre: je moet er voor in de wieg zijn gelegd
Spectre Fronza marcelineke 300x180 - Spectre: je moet er voor in de wieg zijn gelegd
Mijn vriend en ik zijn nu ruim vierenhalf jaar bij elkaar en het is belangrijk om soms ‘iets leuks’ samen te doen. Toen ik dus bij een productpresentatie gratis toegang kreeg tot een voorstelling van de James Bond-film Spectre in Pathé Midi in Amsterdam, zag ik dat als een perfecte lowbudget date. Onder het niet naar mijn lief uitgesproken motto: ‘Zo erg kan deze film toch niet zijn’, ging ik de uitdaging aan. Inmiddels weet ik: je moet er voor in de wieg zijn gelegd om hier waardering voor te kunnen opbrengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress