Gadgets Make your home your own

Spraakmakend audiosysteem: de Aerobull

Aero Bull 96mg 300x227 - Spraakmakend audiosysteem: de AerobullJarre Technologies introduceert na de eerdere opvallende Aeroskull opnieuw een spraakmakend audiosysteem: de Aerobull. Een geluidsinstallatie die door zijn beestachtig design en audiokwaliteit indruk maakt. Naast de technische kenmerken en originele concept zijn vooral de afmetingen van de AeroBull erg imposant: 64 cm hoog en 18 kilo zwaar. Voor de muziekfans en de designliefhebbers is deze in het oog springende en krachtige geluidsinstallatie ongetwijfeld de beste vriend. Eén die bovendien in geen enkele woonkamer onopgemerkt blijft. En de afstandsbediening? Die zit verborgen in het bot!
Aero Bull 991mg 300x191 - Spraakmakend audiosysteem: de Aerobull
Technische kenmerken
De Aerobull (ca. € 1.499,-) is compatibel met alle dragers en de meest gebruikte formats en staat garant voor een buitengewone audio-ervaring. Zijn aptX-code, A2PD-profiel en NFC-technologie zorgen voor een uitstekende geluidstransmissie met Bluetooth 4.0 en een ultrasnelle koppeling.
Aero Bull 98mg 300x225 - Spraakmakend audiosysteem: de Aerobull
De Aerobull bevat een in Duitsland ontwikkelde en gefabriceerde versterker die aangesloten is op twee speakers en een totaal vermogen van 120W produceert. De AeroBull is compatibel met alle iOS-apparaten en formats (MP3, AAC, WMA en AAC), en ondersteunt ook bronnen met een Line-in 3.5-uitgang. De Aerobull is verkrijgbaar in de kleuren: Glossy White, Glossy Red of Matt Black. Info: www.Jarre.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress