Cocktails & more Food

Stadscafé herrijst uit as

image006mg 300x177 - Stadscafé herrijst uit asEen keukenbrand had voor Stadscafé De Vooruitgang grote gevolgen, maar nu herrijst het beroemde stadscafé uit de as. De Vooruitgang heeft van kelder tot dak een nieuwe inrichting met een totaal andere indeling dan voorheen. Het stadscafé doet daarmee zijn naam eer aan.
Grote bar LRmg 300x200 - Stadscafé herrijst uit as

Brabantse gezelligheid, dat was en is nog steeds de kern van De Vooruitgang. De Vooruitgang is een plek waar alles kan:
eten, drinken, lezen, praten, ontmoeten, luisteren, dansen, zien en gezien worden. Een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Secret Garden LRmg 300x198 - Stadscafé herrijst uit as
New York ontmoet Brabant
Door de nieuwe indeling komt er veel daglicht naar binnen waardoor De Vooruitgang geschikt is voor alle momenten van de dag. Van gezellige huiskamer tot borrelen aan de lange bar. Het interieur is gebaseerd op grootstedelijke invloeden van New York gecombineerd met Brabantse huiselijkheid. Dit zie je aan de indrukwekkende trappen achter de bar en het ‘boerenbontje’ op de keukenmuur. Ook hangen de Perzische tapijten voor de verandering aan de muur en is er een plantenwand met meer dan 2.000 planten.
BBQ chicken LRmg 200x300 - Stadscafé herrijst uit as
Kip van de BBQ
Je mag bij De Vooruitgang met je handen eten! Als je tenminste hun specialiteit bestelt: kip van de houtskoolgrill. In het midden van de grote open keuken staat een speciaal ontworpen BBQ grill waarop de chef de kippetjes op z’n Portugees en op z’n Frans bereidt, heerlijk gekruid en met een krokant korstje. Op het nieuwe menu staan nog meer klassieke gerechten van de grill zoals een ruige burger met spek en een malse entrecote maar ook voor een pasta of kabeljauw zit je bij De Vooruitgang goed. Er is een ruime keuze aan speciaalbieren en wijnen en wie voor een kop koffie of thee komt, krijgt een brede keus gepresenteerd. Tijdens de lunch geniet je van wraps, croques en boterhammen met bijvoorbeeld tonijn, zalm of boerenkaas. Of van een overheerlijke bal gehakt zoals oma die vroeger maakte.

Van huiskamer naar bar
In De Vooruitgang draaien iedere vrijdag en zaterdag dj’s die er voor zorgen dat je na het diner nog gezellig kunt blijven dansen. Ook nieuw talent krijgt een kans. Iedere donderdagavond kunnen dj-wannabe’s hun draaitalent ten gehore brengen tijdens de Spin-inn. Info: www.de-vooruitgang.nl en www.facebook.com/DeVooruitgang

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress