Fashion Travel

Stijlvolle UV-werende kleding

coolibar uv polo longsleeve heren gestreeptmg 200x300 - Stijlvolle UV-werende kledingJe staat er misschien niet direct bij stil, maar zonnestralen kunnen wel degelijk door je gewone kleding heenkomen. En als je een gevoelige, lichte huid hebt of veelvuldig buiten komt, is het verstandig UV-werende kleding te dragen. En dat dit heel stijlvol kan zijn bewijst het exclusieve Amerikaanse merk Coolibar. De dames- en herencollectie is nu verkrijgbaar bij UV-Fashions.
coolibar uv werend skort broekje rokje dames sea glassmg 200x300 - Stijlvolle UV-werende kleding
Goed beschermd leven in de zon: dat is de missie van Coolibar, hét Amerikaanse kledingmerk voor dames en heren op het gebied van stijlvolle UV-werende kleding. Dit lifestylemerk kent een uitgebreide collectie van hoogwaardige kwaliteit. De trendy UV-wear biedt maar liefst 98 procent bescherming tegen schadelijke UV straling, wat gelijk staat aan het permanent opsmeren van een zonnecrème met factor 50. Zo kun je dus ongestoord van het buitenleven genieten.
coolibar zno uv werend strandjurkje koraalmg 200x300 - Stijlvolle UV-werende kleding
Getest
De stoffen die worden gebruikt, zijn uitvoerig getest. Zo wordt elke stof wel veertig keer gewassen en meer dan honderd uur blootgesteld aan UV straling. Kleding en accessoires van Coolibar worden dan ook niet zomaar aangeraden door de Amerikaanse huidkankerstichting, de Melanoma International Foundation en de Amerikaanse Academie van Dermatologie. En dat heeft zich bewezen!
nieuwe uv werende zomercollectie van coolibar 2mg 200x300 - Stijlvolle UV-werende kleding
Trendy accessoires
UV-Fashions heeft een uitgebreid assortiment van Coolibar, van UV-werende broeken en blouses tot longsleeves, overhemden en zonnehoedjes. De ontwerpen zijn neutraal en daarom perfect te combineren, voor zowel dames als heren. De ontwerpen zitten comfortabel en zijn vochtregulerend en ademend.

Sportitems
Er zijn ook diverse sportitems in de collectie opgenomen. Een rondje joggen wordt op die manier een stuk veiliger, net zoals een partij tennis! Voor dames heeft Coolibar ook ontwerpen met vrolijke prints opgenomen, waaronder vestjes, hoodies, strandjukjes en luchtige broeken. En ook dit laat zich weer heel goed combineren met een shirt of zonneklep van het merk.

UV-Fashions
Naast Coolibar voert UV-Fashions talloze andere hoogwaardige merken, waaronder SnapperRock, Cabana Life, Stingray en Wallaroo. Eigenaar Jan Willem van der Sterre startte zijn bedrijf nadat zijn vader aan de gevolgen van huidkanker overleed. In zijn zoektocht naar UV-beschermende kleding kwam hij uit in Australië en Nieuw-Zeeland. Inmiddels is UV-Fashions Europa’s grootste importeur en distributeur op het gebied van alles wat met UV-bescherming te maken heeft. De organisatie biedt een breed assortiment met 19 merken, meer dan 2.000 verschillende producten en levert aan vele online en offline retailers in zowel binnen- als buitenland. Info: www.uv-fashions.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress