Cooking in a great kitchen! Make your home your own

Stoere Amerikaanse fabriekskrukken

Lyon fabriekskrukken Spoor 38 vrijstaandmg 300x55 - Stoere Amerikaanse fabriekskrukkenAls je houdt van originele industriële meubels, dan kun je bij interieurwinkel Spoor 38 je hart ophalen. Je vindt er verweerde lockerkasten, Franse klapstoelen, metalen bijzettafeltjes en filmlampen. Sinds kort heeft Spoor 38 een collectie metalen Lyon krukken aan het assortiment toegevoegd. Het ontwerp van deze stoere Amerikaanse fabriekskrukken is sinds 1930 nagenoeg onveranderd en geeft je keuken of bar een mooie vintage look.
kruk rood verouderdmg 200x300 - Stoere Amerikaanse fabriekskrukken
In zijn zoektocht naar bijzondere lampen en meubels reist Jeroen Speksnijder, eigenaar van Spoor 38, de hele wereld over. Kort geleden deed hij de vondst van zijn leven: hij ontdekte een serie prachtige fabriekskrukken van het Amerikaanse bedrijf Lyon Metal Equipment. Jeroen viel als een blok voor de krukken en mag zich sinds kort exclusief distributeur voor Lyon Metal in Europa noemen.
Lyon fabriekskrukken Spoor 38 2mg 200x300 - Stoere Amerikaanse fabriekskrukken
Nieuw leven
Jeroen: “Te gek om deze historische krukken nieuw leven in te blazen. Vroeger werden ze alleen gebruikt in fabrieken, maar ze staan ook geweldig in de keuken, aan de bar of in een restaurant. De krukken zijn in drie hoogtes verkrijgbaar, met en zonder rugleuning. Standaard worden ze geleverd in de authentieke, industrieel grijze kleur, maar je kunt ze ook bestellen in iedere RAL kleur die je wilt. Daarnaast hebben we een speciale verouderingstechniek ontwikkeld, waardoor de krukken niet te onderscheiden zijn van de originele oude fabriekskrukken.” Info: www.lyonbarstools.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress