Make your home your own

Stressvrij interieurontwerp

image006mg1 300x183 - Stressvrij interieurontwerpEen prachtig nieuw interieur zonder onnodige rompslomp – dat is een goede reden om in zee te gaan het nieuwe Rotterdamse ontwerpbureau Smeele|Ruimte voor Ontwerp. Het team is er bovendien niet op gebrand om een eigen signatuur neer te zetten, maar wil beoogt een stressvrij interieurontwerp waarin de bewoners zich volmaakt gelukkig voelen. Smeele|Ruimte voor Ontwerp is een one stop shop: van ontwerp tot uitvoering kan worden gerealiseerd. En dat scheelt in tijden van verbouwing een heleboel stress. Het Rotterdamse ontwerpbureau is geen new kid on the block, het werkte tot december 2014 onder de naam Smeele De Blieck Interior Design en gaat nu verder zonder De Blieck.
Project Van Dijl LRmg 200x300 - Stressvrij interieurontwerp

De one stop shop manier van werken levert vele voordelen op: wat bedacht wordt, kan direct vertaald worden naar een realistisch plan. In de productiefase worden de details uitgewerkt en ook voor de uitvoering kan Smeele zorgen, dankzij een vast netwerk van aannemers. Jeroen: “Door die manier van werken nemen we een heleboel uit handen van de klant, die niet zelf op zoek hoeft naar de juiste mensen om hun interieur te verbouwen. Bovendien komt het dankzij die combinatie van processen niet snel voor dat een prachtig plan op papier in werkelijkheid niet uitvoerbaar blijkt. Ik omschrijf mijzelf als pragmatisch creatief, ik ben goed in de combinatie van mooi en functioneel. Er zijn vast mensen in het vak die creatiever zijn, die een duidelijker signatuur laten zien. Ik ontwerp zonder ego, ik vind het veel belangrijker dat degene die erin woont, zichzelf erin herkent. Dan is een project wat mij betreft geslaagd.”

Project Van Harten LRmg 200x300 - Stressvrij interieurontwerp
Verlichting in de spotlights
Ook zonder ego heeft Smeele|Ruimte voor Ontwerp wel eigen speerpunten: “Verlichting is voor ons een belangrijk onderdeel van een ontwerp, die is sfeerbepalend. Met licht kun je een ruimte maken of breken. Decoratieve verlichting is één van onze sterke punten; ik zie een mooie lamp als een object, een meubelstuk. Daarnaast probeer ik altijd spanning te creëren met spannende perspectieven, doorkijkjes of een contrast tussen licht en donker.” Info: www.smeeleprojecten.com

Project Smeele LRmg 300x200 - Stressvrij interieurontwerp

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress