Make your home your own

Studio Bluebird XXL-muurstickers

StudioBluebird NL 7950mg 300x200 - Studio Bluebird XXL-muurstickersStudio Bluebird breidt het assortiment muurstickers uit met een nieuwe lijn: Studio Bluebird Home. Bestaande uit onder meer cactussen, die een huiskamer of kantoor snel en simpel omtoveren in een sfeervolle ruimte. Maar er is meer nieuws om een kamer mee te pimpen: Studio Bluebird XXL-muurstickers, stickers van groot formaat met lieve diertjes.
StudioBluebird NL 7994 plant 3mg 300x263 - Studio Bluebird XXL-muurstickers
Geen groene vingers? Studio Bluebird biedt uitkomst met deze bijzondere muurstickers van verschillende soorten cactussen. Deze planten hebben geen water nodig; er hoeft alleen een leuk plekje voor gezocht te worden. Cactussen worden gezien als dé trend van 2016 en brengen meteen een warme sfeer in een kamer. Andere stickers uit de Home-collectie: vlinders en huisjes op houten plankjes. Eenvoudig, strak en stijlvol.
StudioBluebird NL Plant 1mg 135x300 - Studio Bluebird XXL-muurstickers
XL- en XXL-stickers
De best verkochte muurstickers van Studio Bluebird zijn er nu ook in maar liefst XL- en XXL-formaat. Deze collectie bestaat uit allerlei lieve diertjes, zoals: een konijn, poes, uil, otter en eend. Ze zijn haarscherp en hebben stuk voor stuk een hoog knuffelgehalte. De stickers zijn op werkelijk iedere ondergrond te gebruiken, zolang het maar glad en vlak is.
StudioBluebird NL Plant 2mg 124x300 - Studio Bluebird XXL-muurstickers
Studio Bluebird
Met hun muurstickers tovert Studio Bluebird een grote glimlach op het gezicht van jong én oud. De nieuwe collectie Studio Bluebird Home sluit perfect aan bij de huidige lijnen Farm Family (boerderijdieren) en Zoo Family (dierentuinbeesten). De producten worden regionaal geproduceerd en zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en milieuvriendelijke verf. Info: www.studiobluebird.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress