Beauty

Swedish Spa

image003mg 300x147 - Swedish SpaDe nieuwe, limited editionlijn van Oriflame, Swedish Spa, bevat Bergframboos, Salie en Vitamine C als belangrijkste ingrediënten. Deze krachtige werkstoffenmix zorgt ervoor dat de diepere huidlagen van de lichaamshuid worden gerevitaliseerd en verstevigd.
image005mg 300x147 - Swedish Spa
Het systeem bestaat uit drie synergetische stappen. Stap één is het exfoliëren van de huid met Oriflame Swedish Spa Exfoliating Body Wash (ca. € 12,00). Deze zeepvrije, pH-neutrale formule verwijdert dode huidcellen, verfrist en reinigt de lichaamshuid.
Oriflame Swedish Spa Exfoliating Body Washmg 137x300 - Swedish SpaStap 2 is het stimuleren van de huid met de Exfoliating Massage Bar (ca. € 5,00). Deze romige massagezeep stimuleert de doorbloeding van de huid en reinigt de lichaamshuid zonder uit te drogen.
Oriflame Swedish Spa Exfoliating Massage Barmg 300x130 - Swedish Spa
De laatste stap in het sparitueel is het aanbrengen van de Anti-Cellulite Gel-Cream (ca. € 12,00). Deze gelcrème pakt cellulite effectief aan en zorgt voor een stevige, zachte en veerkrachtige lichaamshuid. De nieuwe limited edition Swedish Spa-lijn met Bergframboos, Salie en Vitamine C is verkrijgbaar tot en met ca. juni 2015* (*zolang de voorraad strekt).


Oriflame ‘My Naked Truth’ Eau de Toilette
De nieuwe Oriflame ‘My Naked Truth’ Eau de Toilette (ca. € 39,00) is de essentie van innerlijke balans. De geur hult je in een zacht en subtiel waasje van harmonie, dat je natuurlijke charme en innerlijke schoonheid laat stralen.
Oriflame Swedish Spa Anti Cellulite Gel Creammg 144x300 - Swedish Spa
Katoenbloem
De inspiratie achter deze nieuwe Oriflame-geur is de katoenbloem. Ongeveer twee maanden na het planten verschijnen er knoppen in de katoenplant. Deze gaan open en de bloemblaadjes die tevoorschijn komen variëren van crèmewit en geel tot poederroze. De katoenvezels groeien onder de warme zon totdat er uiteindelijk wollige katoenbolletjes ontstaan. Met dit als visioen creëerden de parfumeurs van Oriflame een subtiel en verfijnd katoenbloemakkoord, mooi in eenvoud, zacht en teer als het meest pure witte, frisse katoen! Info: www.oriflame.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress