Uitgaan

Tandenfeestje thuis of op school

Highteeth NL Button2.jpeg - Tandenfeestje thuis of op schoolOp de site High Teeth is veel te vinden rondom het bijzondere moment waarop de eerste tand uitvalt. Een moment dat een feestje waard is, vond de initiatiefnemer Judith van Wijk. High Teeth heeft dan ook alle ingrediënten in huis voor een leuk en leerzaam tandenfeestje voor kinderen: uitnodigingen, werkbladen, een voorleesboek en uiteraard het draaiboek voor de middag. Het uitvallen van de eerste tand is namelijk de perfecte gelegenheid om kinderen te leren over hun gebit en hoe zij dit gezond houden. Dit kan op een leuke manier met een tandenfeestje thuis of op school.
Highteeth NL deurtje van de tandenfee 300x201 - Tandenfeestje thuis of op school
Naast alle ingrediënten voor het tandenfeestje, waarmee High Teeth een nieuwe traditie in het leven wil roepen, heeft de site ook een piepklein deurtje voor de tandenfee, grappige tandendoosjes en het Grote Tandenwisselboek, boordevol informatie. De feestelijke Hoera je tand is eruit-kaart met button is te versturen aan het wisselende kind. Verder zijn er diverse gratis downloads zoals kleurplaten en ‘tandenwissel’-bladen, waarop te zien is welke tanden wanneer wisselen. De grappige illustraties op de gratis werkbladen spreken kinderen van vele leeftijden aan, zo wordt leren over tanden, mondhygiëne en gezond eten leuk!
Highteeth NL kaartjes 2 - Tandenfeestje thuis of op school
Tandenpost van school
High Teeth ontwikkelde speciaal voor op school de tandenpostkaart: als een kind daar zijn tand verliest kan de leraar het mee naar huis geven op deze bijzondere kaart. Scholen kunnen hier bovendien direct op inspelen en aandacht besteden aan het belang van goed poetsen en gezond eten met het High Teeth lespakket voor kinderen in groep 3 en 4. Info: www.highteeth.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress