Cocktails & more

Tea in Motion

altijd op zoek naar mooie thee.png 300x199 - Tea in MotionDe nieuwe webwinkel Tea in Motion brengt thee van over de hele wereld in de Nederlandse theekopjes. Voor iedereen die meer smaak uit het theeblad wil halen dan je normaal gesproken met een theezakje doet, is deze bijzondere shop een aanrader. Thee is namelijk zoveel meer dan alleen water met een smaakje!
diverse soorten thee van tea in motion.png 300x159 - Tea in Motion
Tea in Motion is opgericht door echte theegekken. Door reizen naar diverse theelanden kwamen ze in aanraking met de allermooiste theesoorten, die met veel liefde werden geoogst en bewerkt. De liefde voor thee werd omgezet in een webwinkel, zodat iedereen van de heerlijke smaken kan genieten. Zo ontstond meteen de slogan: Tea for everyone, everywhere.
tea in motion 5.png 300x199 - Tea in Motion
De eigenaren van Tea in Motion bezoeken zelf landen waar de thee uit de shop vandaan komt en ze kennen verschillende boeren. Dus voor wie écht de herkomst van z’n kopje thee wil weten ben je hier aan het goede adres. Voor theeliefhebbers is de website van Tea in Motion naast de webshop ook een aanrader voor het vergaren van informatie. Hier lees je namelijk alles over de productie, de smaak, de soorten, maar ook over legendes en de oorsprong van de verschillende namen van thee. Voor de echte beleving, volg je de blog van de eigenaren of bezoek je een open theeavond!
tea in motion 6.png 300x180 - Tea in Motion
Neem eens een theeabonnement!
Bij Tea in Motion geen thee met smaakjes. Thee bevat namelijk van zichzelf al zoveel smaak en laagjes. Witte thee, groene thee, zwarte thee, rooibos, kruiden of vruchtenmelanges: Tea in Motion heeft het. Alle kruiden en infusies bevatten uitsluitend natuurlijke toevoegingen. Thee van Tea in Motion is daarom altijd een gezonde en een verse keuze, want de thee wordt in relatief kleine hoeveelheden ingekocht, zodat het echt vers is. Omdat het lastig kiezen is welke thee nou favoriet is, biedt Tea in Motion een theeabonnement aan, variërend van drie maanden tot een jaar: vier theesoorten per maand en nieuwsbrieven vol aanvullende informatie en leuke recepten. Zo wordt theedrinken een echte beleving. Tea in Motion levert ook aan horecagelegenheden en is met de mobiele bar in te huren op beurzen, feesten, jubilea en openingen. Info: www.teainmotion.nl

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress