Accessories Make your home your own

Tekst op canvas

een knuffeltje hiermg 300x225 - Tekst op canvasSommige woorden verdienen de eeuwigheid. Wijze woorden, mooie woorden, betekenisvolle woorden: dat wat jou raakt, kun je bij tekstopcanvas.nl laten vastleggen. Een geweldig cadeau, maar ook voor jezelf een waardevolle aanvulling op je interieur.

enjoymg 200x300 - Tekst op canvasOrigineel en bijzonder
Tekstopcanvas ontwerpt doeken op maat. Bij deze webshop kun jij je lievelingsgedicht, je favoriete uitspraak of een inspirerende tekst in elk gewenst lettertype, in iedere kleur en in verschillende opmaken laten afdrukken op doek. Wat dacht je van een huwelijksaanzoek op canvas, een afdruk van een geboortekaartje, een geprinte liefdesverklaring of een zelfgemaakt gedicht. Je kunt het zo persoonlijk maken als jij wilt.
happiest peoplemg 300x225 - Tekst op canvas
Geen inspiratie?
Ben je zelf niet zo’n creatieveling met tekst, maar houd je wel van mooie woorden? Ook dan ben je bij tekstopcanvas aan het juiste adres. De mooiste en populairste teksten zijn namelijk verzameld en ingedeeld in de categorieën: woonkamer, keuken, slaapkamer en kinderkamer.

in dit huismg 240x300 - Tekst op canvas

Niet alleen canvas
Het is mogelijk een mooie tekst op canvas te laten drukken, maar je kunt ook gaan voor hout, plexiglas of aluminium. Of je nu op zoek bent naar iets moois voor de kinderkamer, je geliefde wilt vragen met romantische woorden of je moeder wilt verrassen op Moederdag: tekstopcanvas.nl helpt je! Info: www.tekstopcanvas.nl.
love home grijsmg 300x300 - Tekst op canvas

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress