Cocktails & more Food Wanna eat out?

The Harbour Club Kitchen: puur genieten!

TheHarbourClubKitchen 01mg 300x206 - The Harbour Club Kitchen: puur genieten!The Harbour Club Kitchen is officieel open. Het nieuwe restaurant van The Harbour Group, gelegen aan het water, is gevestigd in het Wyndham Apollo Hotel en biedt plaats aan 250 gasten.  The Harbour Club Kitchen: puur genieten. Hoogstaande kookkunsten met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail.
TheHarbourClubKitchen 02mg 300x169 - The Harbour Club Kitchen: puur genieten!
De signature dishes van The Harbour Club vormen de basis van de menukaart. Alleen het beste vlees, de meest verse vis, de mooiste groenten en kruiden worden gebruikt. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de open Josper Grill, kip van de rôtissoire, de in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. Echte vleesliefhebbers kunnen genieten van het exclusieve Wagyu vlees van het Japanese Black ras. Voor sushi en sashimi wordt de beste gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. Executive chef Mark Vaessen wordt hierbij bijgestaan door Akira Oshima, oud sushi-chef van restaurant Yamazato, die een adviserende rol zal bekleden.
TheHarbourClubKitchen 09mg 300x169 - The Harbour Club Kitchen: puur genieten!
Masterchef
Knowledge is power! Ik ben vereerd dat een masterchef als Akira Oshima zijn kennis met ons gaat delen in The Harbour Club Kitchen. Mede dankzij zijn kennis kunnen wij de Aziatische keuken, binnen het concept van The Harbour Club, nog beter op de kaart zetten.” Als Mark Vaessen, executive chef The Harbour Club.
TheHarbourClubKitchen 11mg 300x169 - The Harbour Club Kitchen: puur genieten!
Zeven dagen
The Harbour Club Kitchen is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, de lunch en het diner en biedt plaats aan 250 gasten. Het aan het water gelegen restaurant is voorzien van gratis wifi en is gesitueerd op nog geen 5 minuten rijden van de Ring en het centrum van Amsterdam. Het beschikt over parkeergelegenheid, valet parking en aanmeermogelijkheden voor boten. Reserveren is mogelijk vanaf vandaag via de website of telefonisch. Info: www.theharbourclubkitchen.nl
TheHarbourClubKitchen 19mg 300x169 - The Harbour Club Kitchen: puur genieten!
Over The Harbour Group
The Harbour Group behoort al jaren tot de 20 grootste hospitality ondernemingen in Nederland en stelt zich ten doel haar gasten positief te verbazen. De groep is eigenaar en ‘operator’ van viersterren restaurant concepten: The Fish Club, The Oyster Club, The Harbour Club en The Harbour Club Kitchen. De, in totaal zeven, restaurants staan bekend om hun eigentijdse en informele ambiance met een hoogwaardige service. Het gastronomische aanbod is van hoge kwaliteit en zeer divers. The Harbour Club is het vlaggenschip van de groep met restaurants voor 400 personen en heeft de meest uitgebreide kaart.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress