Food

The Upper West Side van Rotterdam

MadisonAvenue LR 01mg 213x300 - The Upper West Side van RotterdamKomend weekend vindt het nieuwe stadsevenement Op z’n Rotterdams plaats door het gehele centrum van de Maasstad. Voor high end fashion, food & lifestyle ben je op Madison Avenue aan het juiste adres. Op the Upper West Side van Rotterdam, de Kruiskade, waant elke bezoeker zich een heel weekend in het indrukwekkende New York. Bezoek de modeshows en optredens, geniet van een New York brunch compleet met Mimosa’s, óf ontdek de kookkunsten van sterrenchef Mario Ridder.

Tijdens Op z’n Rotterdams zullen food & fashion een grote rol in het straatbeeld van Madison Avenue spelen. Denk hierbij aan Cooking Art door sterrenchef Mario Ridder en een Stadshal pop-up American Diner Street Restaurant bij het Hilton hotel. Maar ook nieuwkomer HUGH pakt uit met een New York Brunch en serveert gerechten als Blueberry Pancakes, Eggs Benedict, zalm en natuurlijk mimosa’s! Bij juwelier Schaap en Citroen kunnen bezoekers genieten van real American Cupcakes van Marilyn Monroe herself, terwijl Grand Hotel Central ‘fine Hotdogs’ aanbiedt. Little India ontdek je bij The Pepper Trail! Hier zorgt award winning chef Sanjay Bahl voor one bites & signature cocktails in het gebied.

Frontrow Fashionshows and live entertainment
Naast eten is er natuurlijk ook de nodige fashion en entertainment aanwezig rondom Madison Avenue. Zo zijn er bij Oger, Schaap -/- Citroen én de Bijenkorf fashion shows te bezichtigen waar de mooiste collecties aan het publiek worden voorgesteld. Nabij Villa Thalia is er een compleet aangeklede live show van o.a. zangeres Raffaëla Paton. Tijdens Op z’n Rotterdams kan er bij COS met 20{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} korting (met uitzondering van giftcards) op de gehele collectie worden geshopt.
MadisonAvenue LR 02mg 300x194 - The Upper West Side van Rotterdam
Op z’n Rotterdams
Op z’n Rotterdams is een initiatief van meerdere Rotterdamse organisaties die zich inzetten voor een herkenbare verbinding van het levendige Stadscentrum. Bezoekers van het evenement maken op 29, 30 en 31 mei op een laagdrempelige manier kennis met Rotterdamse kunst en cultuur, lifestyle, food & fashion platforms. Hier ontdek je in drie dagen tijd alle highlights van de Maasstad en diversiteit van de binnenstad. Het initiatief ‘Rotterdam Laat Open’ is de voorloper van het evenement en zal vrijdag 29 zorgen voor extra veel shopplezier. Fanatieke shoppers kunnen op deze extra lange koopavond tot 23:00 uur ’s avonds hun hart ophalen. Info: http://opznrotterdams.nl of www.facebook.com/opznRotterdams

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress