Make your home your own

Trends in raamdecoratie

perscentrumwonen bece duorolgordijnmg 241x300 - Trends in raamdecoratieWat we voor de ramen hangen, bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in huis. Maar raamdecoratie heeft meerdere functies: van het buiten houden van nieuwsgierige blikken tot het verduisteren van een ruimte. Met alle keuzes en nieuwe technologieën is het wit dat de toon zet voor de trends in raamdecoratie. Puur en sereen, maar tegelijkertijd spannend!
perscentrumwonen eijffinger balladmg 196x300 - Trends in raamdecoratie
Dit seizoen is het wit dat de toon zet in de trends voor raamdecoratie. Door alle indrukken die we dagelijks opdoen – buiten of achter een computerscherm – gaan we thuis op zoek naar rust. Wit in huis staat tijdloos en modern en alles behalve saai als je alle verschillende tonen met elkaar combineert. Bekijk de nieuwste collecties van Eijffinger, SUNWAY en Vadain.
perscentrumwonen luxaflex rolgordijnen RB 1726mg 211x300 - Trends in raamdecoratie
Functionaliteit en ambiance
Van het weren van licht in je computerscherm, het creëren van privacy, het filteren van de lentezon tot compleet verduisteren. Elke ruimte in huis vraagt om een andere functie. De nieuwste collecties raamdecoratie bieden veel keuzes en de allernieuwste technologieën zodat er een geschikte oplossing is voor sfeervol wonen, werken, koken en slapen. Met noviteiten van: Luxaflex, bece en Jasno. Info: www.perscentrumwonen.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress