Make your home your own Marcy Goes Green

TuinIdee 2016: groen & culinair

TuinIdee 2016 02 WEB marcelineke 300x191 - TuinIdee 2016: groen & culinairHeb jij al lentekriebels? Leef je dan uit tijdens een groen en culinair TuinIdee 2016. Van 25 t/m 28 februari vindt TuinIdee 2016 plaats in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Vlak voordat de lente losbarst, ontdek je de trends, noviteiten en ontwikkelingen op tuingebied. Met ruim veertig voorbeeldtuinen, 250 exposanten, presentaties, demonstraties en exposities is TuinIdee 2016 ‘the place to be’ voor zowel mensen zonder groene vingers als doorgewinterde tuinliefhebbers. Dit jaar kun je tevens terecht bij TuinIdee Culinair en TuinIdee Exclusief.

TuinIdee 2016 04 WEB marcelineke 300x200 - TuinIdee 2016: groen & culinair

Studio LANDLAB ontwerpt de inspiratietuinen op TuinIdee 2016. De tuinen worden daarbij onder meer gezien als een verzameling van bijzondere planten of objecten met een persoonlijk verhaal. Elke tuin is voorzien van een ontwerp, productlijst en prijsindicatie (van exclusief tot budgetvriendelijk). Zo kun je er direct mee aan de slag in eigen tuin. Daarnaast presenteren zo’n 30 tophoveniers indrukwekkende showtuinen en toont Tuinbranche Nederland de trendtuinen van 2016. Alle inspiratietuinen op TuinIdee zijn extra groen met volop tuinbloeiers, planten, heesters en bomen.

TuinIdee 2016 10 WEB marcelineke 300x200 - TuinIdee 2016: groen & culinair

Nieuw: TuinIdee Culinair
Altijd al willen weten hoe eetbare bloemen smaken? Laat je verrassen op TuinIdee Culinair: van zaaien, oogsten, bereiden tot tafelen. Je vindt er smaakvolle sier- en moestuinen, buitenkeukens en gedekte tuintafels om direct aan te schuiven… Elke dag zijn er demonstraties en proeverijen van biologische streekproducten.

 

Nieuw: TuinIdee Exclusief
Eveneens nieuw is TuinIdee Exclusief voor liefhebbers van design en extra luxe in de tuin. Je vindt er ideeën, producten en diensten die uitblinken in design, kwaliteit en uitvoering met extra aandacht voor maatwerk. Van bijzondere en grote planten tot luxe serres en van zwembaden tot kunst.

TuinIdee 2016 01 WEB marcelineke 300x200 - TuinIdee 2016: groen & culinair

Nieuw: Kamer van verwondering
Laat je op TuinIdee 2016 verrassen in de ‘Kamer van verwondering’. Deze expositie toont een unieke collectie van tuinproducten en zeldzame tuinplanten.

 

Tuintheater
Iedere dag is er in het Tuintheater een gevarieerd programma met demo’s over allerhande tuinzaken als snoeien en verzorging. Wil je praktische adviezen van kwekers, de plantendokter of tuinontwerpers? Breng dan zeker een bezoekje aan het TuinLab waar je ook een gratis tuinschets kun laten maken.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress