Accessories Cooking in a great kitchen! Design Make your home your own

Twee ons Geluk

bamboe kinderservies en bestek met print van een koe 300x225 - Twee ons GelukMooie babykleding, iets leuks voor de kinderkamer of gewoon jezelf of een ander eens flink verwennen met een prachtige cadeau? Het maakt niet uit wat je kiest. Van alle producten op webwinkel Twee ons Geluk maakt je hart een extra sprongetje en zweef je van geluk.
beslagkom roze 300x185 - Twee ons Geluk
Gelukkig zijn, doe je niet alleen. Daar heb je nog iets anders voor nodig. Of het nu de bloemetjes op tafel zijn, een kindje dat voor het eerst ‘mama’ zegt of een dikke kus van je geliefde. Allemaal kleine dingen, maar opgeteld zorgt het voor een flinke dosis geluk en dat wil de webwinkel Twee ons Geluk uitstralen. En dat doet de shop niet alleen met moois voor baby’s en kinderen, maar ook met geweldige producten voor jezelf of voor een ander.
jumpsuit roze bloemen voor newborns 269x300 - Twee ons Geluk
Nieuw jasje
Een jaar geleden was Twee ons Geluk nog Babyshop @ Home met leuks voor de allerkleinsten. Maar de baby groeide en groeide, dus was ook toe aan een nieuw jasje. Niet meer alleen een winkel met kleding en hebbedingetjes voor kleintjes, maar ook voor grotere kinderen. En zijn er geen kinderen? Geen punt natuurlijk! Want bij Twee ons Geluk kun je ook slagen voor vrolijke feestartikelen, woonaccessoires en bakartikelen.
taartplateau grijs 300x168 - Twee ons Geluk
Bakken en kokkerellen
De shop heeft een ruim assortiment aan keukengerei en bakproducten opgenomen in het assortiment. Van vrolijk gekleurde snijplanken, mokken en ontbijtbordjes tot aan broodtrommels en thermoskannen. Dus als je van kokkerellen houdt, kun je hier je hart ophalen. Vind je het leuker om te bakken? Ook daar heeft Twee ons Geluk de juiste producten voor. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke mixen om een taart of cake te maken of aan een stijlvolle beslagkom of taartplateau. Ook een leuk idee voor Moederdag!
wonder moments cards 255x300 - Twee ons Geluk
Bamboe beestenboel
Vrolijk kinderservies dat helemaal puur natuur is? Jazeker! De bekers, kommetjes, bordjes en het bestek van Puur Natuur is gemaakt van bamboe- en plantenvezels. Dit is net zo sterk als plastic en kan gewoon in de vaatwasser. Maar belangrijker: van dit servies wordt iedereen vrolijk, want het is verkrijgbaar met bijtjes, koeien, vlinders of kikkers. Naast mooi houten speelgoed, voorleesboekjes en lekkere kleurrijke jumpsuits worden de leuke momenten met je baby vastgelegd met Wonder Moments Cards. Met deze zwart-witte kaarten is het eerste lachje en tandje zo op de foto gezet. Info: www.tweeonsgeluk.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress