Uitgaan

Tweede huis in Nederland geen droom

beeld 1mg 300x199 - Tweede huis in Nederland geen droomWat is er nu leuker dan een gloednieuw eigen vakantiehuis kopen? Dankzij de aantrekkende economie en lage rentestand hoeft een tweede huis in Nederland geen droom meer te zijn. Recreatiewoning.nl helpt huizenzoekers bij het vinden van hun perfecte vakantiehuisje, in eigen land of over de grens.
beeld 2mg 300x170 - Tweede huis in Nederland geen droom
Een eigen vakantiehuisje kopen, behoort weer tot de mogelijkheden, zo blijkt uit recent onderzoek van het Bureau Stedelijke Planning. Dit onderzoek is gedaan in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) naar de stand van zaken op de markt voor recreatiewoningen. Hieruit blijkt dat er voor het eerst, sinds de economische crisis in 2008, meer plannen zijn voor de bouw van nieuwe recreatiewoningen. En dat is begrijpelijk. Bij een splinternieuwe vakantiewoning heb je immers inspraak over de afwerking en tuinaanleg. Bovendien zijn nieuw opgeleverde recreatiewoningen zo goed als onderhoudsvrij. Een fijne bijkomstigheid is dat de verhuur van een nieuwbouw vakantiehuis een leuk rendement kan opleveren. Vooral de Waddeneilanden en kustprovincies bieden mogelijkheden: heerlijk voor natuurliefhebbers.
beeld 4mg 300x200 - Tweede huis in Nederland geen droom
Direct aanvraag voor bezichtiging
Een vakantiehuis verkopen of verhuren? Recreatiewoning.nl is de perfecte plek om deze onder de aandacht te brengen van duizenden geïnteresseerden. Net als de NVM merkt Recreatiewoning.nl een verhoogde interesse in een tweede woning. Er komen meer informatieaanvragen binnen en ook vragen deze potentiële kopers aansluitend geregeld of het mogelijk is een bezichtiging te doen. Dankzij bijvoorbeeld de goede posities in de zoekmachines is een vakantiehuis verkopen via Recreatiewoning.nl zeker mogelijk. Info: www.recreatiewoning.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress