Bites & Booze Cooking in a great kitchen! Design Food Recipes

Ultieme verwennerij van O-Lijf

nieuwe collectie van ib laursen 2 marcelineke1 200x300 - Ultieme verwennerij van O-LijfEen inspirerende, bonte, culinaire cadeauwinkel en een shop vol ultieme verwennerij, met producten op basis van vers getapte olijfolie en natuurlijke ingrediënten. O-Lijf richt zich niet meer uitsluitend op culinaire producten en verzorgingsproducten, maar breidt uit met woon- en keukenaccessoires en lifestyleproducten.
nieuwe collectie van ib laursen marcelineke 200x300 - Ultieme verwennerij van O-Lijf
Van biologische zeep tot fijne gezichtsmaskers, arganolie en douchegel gemaakt van olijfolie tot ambachtelijke losse thee, bont servies en een mooie collectie badkamer- en keukenaccessoires in landelijke stijl. O-Lijf is een winkel voor iedereen die zoekt naar een cadeau dat net even anders is. Het begon allemaal met een bijzonder assortiment delicatessen en kook-benodigdheden. Steeds vaker kwam de vraag naar fijne lifestyleproducten en woonaccessoires, waar O-Lijf handig op ingesprongen is.
seed bean pure chocolade 72 chili lime organic marcelineke 149x300 - Ultieme verwennerij van O-Lijf
Theerecepten
Met thee kun je bijvoorbeeld zoveel meer dan alleen drinken. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijk mee koken. Losse theeblaadjes geven hun geur, kleur en smaak af als je ze in een gerecht verwerkt. Op de website staan diverse recepten waarin thee is verwerkt. Een aanrader voor wie eens wat anders op tafel wil zetten.
tafelglut thee thank you marcelineke - Ultieme verwennerij van O-Lijf
Tafelgut
Een van de toppers van O-Lijf is de losse thee van Tafelgut. Het assortiment bestaat uit heerlijke theesoorten met prachtige namen als ‘Peanut butter & jelly’, ‘Sweet pumpkin’, ‘Happy mummy’ en ‘Raspberry crumble’. Elk blikje bevat een originele theemelange zonder geur- en kleurstoffen. De blikjes houden de thee lang vers en zijn eigenlijk veel te mooi om in de kast te zetten.
zusss potje scrub witte bloesem marcelineke 300x268 - Ultieme verwennerij van O-Lijf
IB Laursen en Zusss
Onlangs zijn de producten van IB Laursen en Zusss aan het assortiment toegevoegd. IB Laursen is een Scandinavische trendsetter op het gebied van woonaccessoires en cadeauartikelen. Mooi en kleurrijk is Mynte, het populaire servies. Zusss is een opkomend lifestylemerk. De producten zijn basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs en worden ontworpen door twee Nederlandse zussen. De nieuwe collectie bestaat uit een huisspray, hip afwasmiddel, tasjes en grappige servetten. Alles in natuurlijke kleuren die in elk interieur passen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress