Cocktails & more Food Wanna eat out?

Uniek pop-up restaurant Schoufour

CHIO LRmg 300x200 - Uniek pop-up restaurant SchoufourHet terrein van de Rotterdamsche Manège maakt zich alvast op voor het jaarlijkse hoogtepunt van dé internationale paardensport, het CHIO Rotterdam. In samenwerking met Oseven, happening and food, opent uniek pop-up restaurant Schoufour van donderdag 14 mei tot maandag 25 mei aanstaande haar deuren. In de Grandstand, het culinaire middelpunt van het Concours Hippique International Officiel, kan er temidden van de mooie bosrijke omgeving genoten worden van lunch en diner.
image006mg1 300x66 - Uniek pop-up restaurant Schoufour
Het pop-up restaurant is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de Grandstand in het Kralingse Bos. Gasten kunnen heerlijk genieten van pure gerechten als burgers van rund- en kalfsvlees afkomstig van runderen van het Brabantse land. Steaks van Iers Black Baldie, een kruising tussen een Hereford en Aberdeen Angus. En stevige en lichtzoete kreeft uit Nova Scotia, Canada. Tijdens het CHIO Rotterdam, van 18 t/m 21 juni a.s., zijn bepaalde gerechten van deze menukaart verkrijgbaar in Brasserie Top Gun in het Stroodorp en andere gerechten in restaurant Schoufour dat tijdens het CHIO Rotterdam weer alle dagen als restaurant geopend is.
Restaurant Schoufour LRmg 300x200 - Uniek pop-up restaurant Schoufour
Over het CHIO Rotterdam
Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsport evenement dat zich met vijf sterren kan scharen bij de internationale topevenementen in de paardensport. Van 18 tot en met 21 juni 2015 vindt het evenement plaats in de feeërieke omgeving van het Rotterdamse Kralingse Bos. Naast een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau, biedt het CHIO een aantrekkelijk programma van hippische showprogramma’s, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp. Steeds meer internationale bedrijven en merken zetten het CHIO Rotterdam in voor de communicatie met hun klanten en relaties. Rabobank Rotterdam is hoofdsponsor van het CHIO Rotterdam. Info: www.restaurantschoufour.nl en www.chio.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress