Bites & Booze Cocktails & more Food

Unieke Taste & Travel Fair in Rotterdam

20130107 oseven soest 0243 marcelineke 300x200 - Unieke Taste & Travel Fair in RotterdamDol op reizen en lekker eten? Globetrotters en foodies verzamelen zich op 30 en 31 januari 2016 in het Rotterdamse Hulstkampgebouw. Daar vindt dan de derde editie plaats van de Taste & Travel Fair, een unieke reisbeurs waar je de bestemmingen letterlijk kunnen proeven. Nieuw dit jaar is de Maison de Boer Foodtruck, waar food designer Hans Melis tijdens verschillende lunch- en dinersessies een sterk staaltje van food design presenteert.

foodtruckmvdblr 29 marcelineke 300x200 - Unieke Taste & Travel Fair in Rotterdam

Romige Italiaanse pasta, spicy Thaise curry, spannende Peruaanse ceviche, volle Franse wijnen, ieder land kent een eigen keuken, die een belangrijke bijdrage levert aan elke reiservaring. De Taste & Travel Fair biedt jou als reisfanaat daarom alvast een volledig voorproefje van wat je reisbestemming heeft te bieden. Wereldse hapjes en drankjes dragen bij aan de voorpret terwijl je door een divers aanbod van exposanten wordt geïnformeerd over bijzondere reisbestemmingen. Op het programma staan diverse workshops, lezingen, proeverijen en wijn-spijsproeverijen. Daarbij biedt de beurs je de kans om je do’s en don’ts op het gebied van reizen te delen.

tasteamptravel201532 marcelineke 300x225 - Unieke Taste & Travel Fair in Rotterdam

Foodtruck
Voor de deur van het monumentale Hulstkampgebouw staat op 30 en 31 januari de Maison van den Boer Foodtruck geparkeerd. Je kunt hier tijdens drie lunch- en drie dinersessies een kijkje nemen in de wereld van fooddesign, onder leiding van productontwikkelaar Hans Melis. De toegangsprijs voor de beurs is € 12,50.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress