Make your home your own

Unieke tekst op canvas

canvas doek voor moederdag 1 298x300 - Unieke tekst op canvasEen bosje bloemen of parfum is leuk om te geven met Moederdag, maar echt origineel is het niet. Probeer eens iets anders zoals een mooie tekst aan de muur, die haar persoonlijk raakt. Een tekst die iets zegt over jullie bijzondere band kan een prachtig cadeau zijn. Muurstickerboetiek maakt in een handomdraai voor jou een unieke tekst of print op canvas of hout.
canvas doek voor moederdag 2 300x199 - Unieke tekst op canvas
Lieve woorden voor moeder als blijk van waardering. Die elke keer als ze ernaar kijkt weer warme gevoelens of herinneringen oproepen. Dat klinkt als een goed en origineel cadeau voor aankomende Moederdag! Muurstickerboetiek heeft twee ontwerpen op canvas die speciaal voor deze dag zijn ontworpen. Op het ene doek staat de tekst: ‘A mother is she who can take the place of all others, but whose place no one else can take’. De andere tekst is geschikt voor een moeder die inmiddels ook al een oma is en luidt: ‘The only thing better than having you as a mom is my children having you as a grandma’. Je kunt deze teksten naar wens laten aanpassen, maar ook een eigen foto kan mooi in het ontwerp worden gebruikt. Fijne Moederdag!
canvas doek voor moederdag 300x300 - Unieke tekst op canvas
Muurstickers kunnen altijd
Een muursticker is het perfecte cadeau, niet alleen voor Moederdag. Het biedt een originele aankleding voor een baby- of kinderkamer, maar kan ook slaapkamer of woonkamer een bijzondere look geven. Vind je een tekst op de muur toch wat spannend, dan kun je ook kiezen voor een tekstbord of een tekst op canvas. Die zijn gemakkelijker om te verplaatsen of bijvoorbeeld tijdelijk verruilen voor een andere tekst! Naast alle voorbeelden op de website behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden. Iedereen kan zijn eigen favoriete quote, eventueel met mooie foto, laten vereeuwigen op canvas, hout of als muursticker.
muursticker life is... 300x225 - Unieke tekst op canvas
Over Muurstickerboetiek
Muurstickerboetiek wordt sinds 2010 gerund door Ellen Modderkolk die haar passie voor grafisch ontwerp, prints, wonen en ondernemen via internet heeft gebundeld tot een bijzondere webshop. Het merendeel van de muurstickers, canvassen en tekstborden zijn door Ellen ontworpen, het andere deel is zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers. Muurstickerboetiek staat voor hoge kwaliteit, een eerlijke prijs en snelle service. Info: Zoedt.nl, muurstickersbabykamers.nl en www.muurstickerboetiek.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress