Food

Van Kipallily Circus tot Kaaskop

Workshop Stegeman 11mg 300x189 - Van Kipallily Circus tot KaaskopFamiliebedrijf Stegeman heeft er een visitekaartje bij: Proeflokaal Fam. Stegeman aan de Korte Minrebroederstraat 11 in Utrecht. Tijdens een boeiende en smakelijke workshop stortten mijn vriendin en ik ons, samen met een bont gezelschap journalisten,  op het zelf maken goed belegde sandwiches met de allerbeste worsten van Stegeman. Echter pas na een verhelderende lezing over het fenomeen worst.

Workshop Stegeman  10 mg 300x186 - Van Kipallily Circus tot Kaaskop

Vleeswarenbedrijf Stegeman – sinds 1858 – serveert in het proeflokaal met bijzondere aandacht belegde boterhammen. Van Kipallily Circus tot Zoete Rib Gangnam Stijl en Kaaskop, er is voor elk wat wils. Ook kun je er je eigen boterham samenstellen.
Workshop Stegeman 14mg 300x203 - Van Kipallily Circus tot Kaaskop
Tijdens de workshop oordeelden de foodbloggers zelf als een vakjury over het vleeswarenassortiment van Stegeman. Tevens bracht een worstprofessional een ode aan ‘de worst’. Daarnaast werd aandacht besteed aan ‘foodpairing’, worst met chocolade bijvoorbeeld.

Workshop Stegeman 22mg 300x207 - Van Kipallily Circus tot Kaaskop
Wie is de Fam. Stegeman?
Stegeman is een bedrijf met passie voor vleeswaren. Bij proeflokaal Fam. Stegeman hoor je het verhaal van het merk. Je maakt kennis met herinneringen aan vroeger en ideeën voor de toekomst.
Workshop Stegeman 24mg 300x202 - Van Kipallily Circus tot Kaaskop
“Wij zien iedere maaltijd als een mini-workshop, omdat wij mensen willen inspireren met vleeswaren. Je kunt komen lunchen, belegde boterhammen meenemen, borrelen, avondeten, vleeswaren ontdekken en proeven en workshops volgen. Met onze workshops willen we laten zien hoe je thuis ook inspiratie uit vleeswaren kunt halen.” Info: www.fam-stegeman.nl

Foto’s: Christiaan Krouwels (Utrecht) en Marceline Geelen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress