Make your home your own

Verse handgemaakte kerstkransen

Adventskrans Rood marcelineke - Verse handgemaakte kerstkransenHeb jij er elk jaar weer zin in: het maken van je eigen kerst- of adventskrans? Mijn moeder kan het als de beste maar ik heb meestal simpelweg een zin of tijd om zelf een krans in elkaar te knutselen of stad en land af te lopen voor de juiste krans. Gelukkig voor mij en waarschijnlijk velen met mij kunnen we nu voor advents- en kerstkransen terecht bij webwinkel Adventskranz.de. Hier is een uitgebreide selectie verse handgemaakte kransen in verschillende stijlen en formaten te vinden. De feestelijk gedecoreerde kransen worden zorgvuldig verpakt en binnen enkele dagen per post bezorgd.
Adventskrans Witte Ster marcelineke - Verse handgemaakte kerstkransen

De verse handgemaakte kerstkransen worden gemaakt met eersteklas takken van de bekende Nobilis naaldboom. Deze takken groeien onderaan de boom en zijn vanwege hun flexibiliteit, zachtheid en puntige vorm uitermate geschikt voor het decoreren van kransen. De takken worden gebonden op kransen van stro. Deze hebben als voordeel dat ze vocht kunnen opnemen en afgeven. Hierdoor blijft de krans langer vers en behoudt hij zijn mooie blauwgroene kleur.
Adventskrans Zuidelijke Winter marcelineke - Verse handgemaakte kerstkransen
Voor elk wat wils
De duurzame kransen (v.a. ca. € 27,95) zijn rijkelijk gedecoreerd met veelal natuurlijke materialen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten (ca. 30, 40 en 50 cm) en kunnen zowel met als zonder kaarsen besteld worden. De kransen die zonder vaste kaarsenhouders geleverd worden zijn ook geschikt om opgehangen te worden. Bijvoorbeeld op de voordeur.
Kerstkrans Amber marcelineke - Verse handgemaakte kerstkransen
Adventskrans
Voor wie niet bekend met adventskransen is: de naam ‘Advent’ is afkomstig uit het Latijn en betekent ‘Komst’. In het christendom is de Advent de benaming voor de periode voor Kerst waarin Christenen zich voorbereiden op het kerstfeest en de geboorte van Jezus herdenken. De adventsperiode begint altijd op de zondag die valt tussen 27 november en 3 december en eindigt op 24 december bij het avondgebed. Hierdoor is de lengte van de advent periode verschillend, maar telt hij altijd 4 zondagen.
Kerstkrans Witte Parels marcelineke - Verse handgemaakte kerstkransen
Kerstkrans
De kerstkrans is een afgeleide van de adventskrans. Door zijn ronde vorm heeft hij geen begin en geen einde. Dit wordt gezien als een symbool van de eeuwigheid. Tegenwoordig vind je de kerstkrans net als de kerstboom in praktisch ieder huishouden. Het is niet alleen een sieraad voor aan de deur, in huis of op kantoor, maar zorgt – door zijn heerlijke geur en vrolijke kleuren – vaak voor extra sfeer en brengt je alvast in de juiste stemming voor de komende feestdagen.
Kerstkrans Wonder marcelineke - Verse handgemaakte kerstkransen
Adventskranz.de
De webshop Adventskranz.de is eigendom van de firma Green Traditions, een Nederlands bedrijf dat al jarenlang met succes opereert op de Duitse markt. Het bedrijf levert natuurvriendelijke producten die gebaseerd zijn op oude tradities en gebruiken die in een eigentijds jasje zijn gestoken.

 

https://www.adventskranz.de/nl/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress