Dance Gadgets Home

Versterker met dodelijk geluid

image002mg 300x84 - Versterker met dodelijk geluidDe AeroSkull, de meest recente creatie van Jean Michel Jarre, is zowel onverwacht als exceptioneel. Jean Michel Jarre, een pionier op vlak van elektronische muziek, is zijn tijd altijd ver vooruit geweest wat technologie en design betreft. Jean Michel Jarre studeerde aan het GRM, het gerenommeerde onderzoeksinstituut voor muziek in Parijs, waarvan hij vandaag de dag nog steeds lid is.

Een ware innovator op het gebied van Stereo & Surround, zowel wat zijn werk in de studio als zijn liveconcerten betreft. Jean Michel Jarre was de eerste artiest die tijdens zijn optredens video’s en foto’s gebruikte. Hij creëerde ook als eerste een ware spektakelshow tijdens zijn concerten door middel van lichtspelen op historische plaatsen. Dertig jaar geleden zorgde hij zelfs voor een primeur door de eerste muzikant te zijn die een Lasershow maakte. In 1997 trok hij tijdens een concert in Moskou 3,5 miljoen toeschouwers en kreeg zo voor de vierde keer een vermelding in het Guinness Book of Records!

AeroSKull Chrome 1mg 300x225 - Versterker met dodelijk geluidAeroSkull
De AeroSkull (ca. € 599,-) is een versterker met dodelijk geluid; een monument van design, kracht en precisie. De AeroSkull fascineert en intrigeert. Voor deze unieke versterker werd niets aan het toeval overgelaten. De geluidskwaliteit, een van de specialisaties van Jarre Technologies, werd uitgewerkt voor een optimaal resultaat. Met zijn twee luidsprekers van 30 watt, geïntegreerd in de zonnebril, zijn indrukwekkende subwoofer van 60 watt die de hele achterkant van de schedel inneemt en een TDH (Total Harmonic Distorsion) van 1{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} doorstaat de AeroSkull moeiteloos de vergelijking met eender welke andere dock.

Oxygène
Voor Jean Michel Jarre symboliseert de schedel, die in 1976 trouwens al verscheen op de cover van de 15 miljoen verkochte exemplaren van het mythische album Oxygène, het perfecte akoestische volume. Hij is de klankkast van het woord, het lied en de muziek. Hoewel de AeroSkull helemaal onverwacht is, is het de bedoeling dat hij net zo iconisch wordt als de AeroSystem One en AeroDream One.

Opvallend, gedurfd en trendy
De AeroSkull is compatibel met elke generatie iPhone® en iPod® en kan via de jack aangesloten worden op ieder denkbaar MP3-apparaat, computer of cd-/dvd-speler. Via Bluetooth verbind je hem met om het even welke smartphone en dankzij de aptX®-codecs wordt het geluid geoptimaliseerd. De AeroSkull is tegelijk opvallend, gedurfd en trendy. Het is een echt sierstuk dat in het oog én het oor springt. En om tegemoet te komen aan alle smaken en interieurs is de versterker beschikbaar in verschillende kleuren. Info: Jarre.com

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress