Bites & Booze Cocktails & more

Vind de perfecte wijn

aix ros 150 cl. magnum 2014 marcelineke 175x300 - Vind de perfecte wijnBij het kerstdiner of de nieuwjaarsborrel hoort uiteraard een goede fles wijn. Maar het vinden van die perfecte fles is niet altijd even gemakkelijk.Met een overzicht van ruim 3.500 wijnen die online verkrijgbaar zijn bij verschillende wijnwinkels, vind je voortaan de perfecte wijn met Vinifinder.nl. Proost!
het vinden van de perfecte wijn was nog nooit zo makkelijk dankzij vinifinder.nl marcelineke 300x228 - Vind de perfecte wijn
Vinifinder.nl werd onlangs officieel gelanceerd. Deze website maakt het je gemakkelijk om specifieke wijnen te vinden. Selecteer en filter bijvoorbeeld op land, regio, druivensoort, wijnhuis of jaartal en je krijgt snel een overzicht van geschikte wijnen die je direct kunt aanschaffen.
het vinden van de perfecte champagne was nog nooit zo makkelijk dankzij vinifinder marcelineke.nl  196x300 - Vind de perfecte wijn
Snel en eenvoudig
Wijnliefhebbers zijn vaak op zoek naar hele specifieke wijnen. Dat kan nog best een uitdaging zijn. Vinifinder.nl biedt uitkomst. Zoek je naar een Italiaanse rode wijn uit Toscane, gemaakt van de Sangiovese druif in 2013? Geen probleem, na een paar keer klikken heb je het perfecte exemplaar gevonden. Heb je alleen interesse in Italiaanse wijn, dessertwijn of Merlot? Ook zo gevonden.
prime s vintage port 1984 marcelineke 211x300 - Vind de perfecte wijn
Meerdere criteria
Op Vinifinder.nl zoek je heel eenvoudig op meerdere criteria. Alle wijnen zijn direct online aan te schaffen bij betrouwbare Nederlandse aanbieders. Zo vis je niet achter het net als je eindelijk die ene fles wijn gevonden hebt waarnaar je op zoek was. De informatie op Vinifinder.nl is altijd up-to-date en zo compleet mogelijk. Naast een enorm assortiment van meer dan 3.500 wijnen bevat vinifinder.nl ook een overzicht van diverse wijn-gerelateerde producten, zoals Port, Sherry en Grappa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress