Accessories Make your home your own

Vivid Flowers

bol1 300x273 - Vivid FlowersIn de lente ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Ineens zijn alle bomen weer gehuld in frisgroen blad en bloeien er overal de prachtigste bloemen. De hoogste tijd om ook jouw interieur weer tot leven te wekken met de frisse lentekleuren en prints van de Vivid Flowers collectie van Bolsius.

De uitbundige kleuren en lichte bloemenprints van deze nieuwe collectie (v.a. ca. € 2,79) toveren spontaan een glimlach op je gezicht. Het frisgroen, -geel en -oranje van de rustiekkaarsen stralen je tegemoet. En voor wie van subtiele accenten houdt, zijn er gevulde glazen met een zacht kleurverloop. Kortom, de Vivid Flowers collectie biedt voor iedereen die het voorjaar naar binnen wil halen, wat wils!
bol2 300x226 - Vivid Flowers
Vrolijke blikvanger
De gevulde glazen van deze collectie zijn in twee varianten verkrijgbaar. Met de glazen met fleurige bloemenprint zet je een vrolijke blikvanger op tafel. De glazen met een zacht kleurverloop zijn elegant en brengen een mooi kleuraccent in je interieur. De gegeurde wax verspreidt de heerlijke geur van een tuin na een fris lentebuitje. Een fijn geuraccent in huis.

Onderzetter
Nieuw in het assortiment is de ronde onderzetter van wit keramiek (ca. € 5,99). Hierop kunt je naar hartenlust combineren met alle producten uit de collectie. Door steeds een andere mix van rustiekkaarsen (v.a. ca. € 2,39) en gevulde glazen te maken, breng je telkens weer een nieuw, fleurig accent in je interieur. Met de Vivid Flowers collectie van Bolsius haal je de stralende bloemenpracht van de lente in huis.
bol3 300x225 - Vivid FlowersOver Bolsius
Bolsius is een Nederlandse kaarsenfabrikant die al sinds 1870 kwaliteitskaarsen produceert. Haar slogan ‘Colour your home’ typeert de uitgebreide kleurenrange die kleur en sfeer geeft aan elk interieur. Het assortiment bestaat onder andere uit theelichten, rustiekkaarsen, tafel-, stomp- en geurkaarsen. Ieder seizoen introduceert Bolsius nieuwe trendseries. Bolsius heeft ruim 1000 medewerkers en exporteert wereldwijd naar meer dan 50 landen. Info: www.bolsius.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress