Wanna eat out?

Voorjaar bij Restaurant Karakter

Restaurant Karakter LRmg 300x200 - Voorjaar bij Restaurant KarakterHet is voorjaar bij Restaurant Karakter, waar men zich laat inspireren door de natuur voor een heerlijk nieuw biologisch drie-, vier-, vijf- of zesgangenmenu van mooie seizoensproducten.

Ook trouwen in een intieme sfeer met historisch tintje is mogelijk bij Karakter. De locatie is geschikt voor een receptie of huwelijksfeest met diner voor gezelschappen tot ongeveer 40 gasten. Met het Euromastpark, de Erasmusbrug, de Veerhaven en watertaxi op loopafstand. Een prachtige en sfeervolle omgeving voor bruidsfotografie. De verloofden kunnen alvast proefeten in Restaurant Karakter. Wanneer zij besluiten er hun bruiloft te vieren, krijgen zij het diner cadeau.
Gerecht Karakter LRmg 300x200 - Voorjaar bij Restaurant Karakter
Koken met culinair bewustzijn
Een van de belangrijkste kenmerken van Karakter is dat het restaurant geen vaste kaart heeft. Het menu van Karakter wordt per week of per twee weken vernieuwd. “Langer willen we een menu ook niet koken, dat wordt saai”, vindt chef Pety. Op deze manier kunnen de koks altijd actueel inspelen op het aanbod.
image006mg3 300x82 - Voorjaar bij Restaurant Karakter
Duurzaamheid
Chef Nathan: “Wij koken met de seizoenen mee en passen het menu aan op het aanbod. Daardoor werken we altijd met producten van optimale kwaliteit. Zo zullen we nooit vis serveren die niet in seizoen is en werken we met groenten van het moment. Het zorgt er voor dat we onze prijzen schappelijk kunnen houden, omdat we beperkt inslaan en geen inkopen hoeven doen voor gerechten die minder goed lopen. Eten weggooien, past bovendien niet binnen ons gedachtegoed van duurzaamheid.” Het restaurant maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische producten uit Nederland. Het vlees is altijd biologisch. Info: www.restaurantkarakter.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress