Accessories Make your home your own

Vrolijk op stap

boho woodland collection 4 posters 240x300 - Vrolijk op stapDe regen maakt plaats voor voorzichtige zonnestralen en de eerste krokussen staan alweer in bloei. Bij Kinderkamerinstijl.nl is de lente ook begonnen en dat merk je aan het assortiment! Jullie gaan vrolijk op stap met de nieuwe rugzakjes, broodtrommels en kinderparaplu’s van Rex International en thuis maak je het gezellig met trendy boho posters voor op de kinderkamer.
kinderparaplu vintage transport.png 300x300 - Vrolijk op stap
“Bij Kinderkamer in Stijl zijn we altijd op zoek naar bijzondere kinderaccessoires, die we verkopen naast kinderkamermeubels en woondecoratie voor de kleintjes. Deze nieuwe collectie van Rex International is erg populair en lekker betaalbaar”, vertelt Camilla Jacobs, eigenaresse.
love mae muursticker mini dreamcatcher.png 300x300 - Vrolijk op stap
Dagje weg
Wat je dit voorjaar ook gaat ondernemen met de kids, een dagje of weekendje weg of misschien wel een heerlijke picknick, met de vrolijke broodtrommeltjes en de bijpassende retro thermoskan wordt het een gezellige boel. De artikelen hebben guitige dierenprints, bloemetjes of stoere autootjes. De handige rugzakjes en opbergtassen zijn gemaakt van sterk canvas, dat makkelijk schoon te maken is.
megagrote storage bag vintage world map.png 300x300 - Vrolijk op stap

Spelenderwijs leren op je eigen kamer

Het trendy Amerikaanse merk Children Inspire Design komt deze lente met de Boho posterset en bijpassende muurkaarten. En deze snoepjes voor op de kinderkamer zijn exclusief verkrijgbaar bij Kinderkamer in Stijl! Je kind spelenderwijs laten leren? Kijk dan eens naar de Boho muurkaarten met de cijfers 1 tot en met 10, echte mini-kunstwerkjes met onder meer een dromenvanger, uilen, beren en tenten. Hang ze in lijstjes aan de muur of met knijpertjes aan een lint, gebruik je eigen creativiteit.
scandi chic dierenkop elephant 225x300 - Vrolijk op stap
Netjes opruimen!
Fiona Walker England en Rex International zijn de favoriete merken op het gebied van woondecoratie voor kids. Zo heeft Fiona Walker England dit seizoen grappige kapstokjes met vilten dierenkoppen. Je jas ophangen, wordt wel héél leuk met een papegaaienkapstok of een giraffenhaakje. En voor alle mama’s die van opgeruimde kinderkamers houden, heeft Kinderkamer in Stijl een tip: kijk even bij de ‘houten huisjes’ van Rex International. Deze felgekleurde opbergers zijn leuk als wanddecoratie en handig voor het opbergen van klein grut zoals haarelastiekjes, sleutels, hockeybitjes en al die andere dingen die altijd kwijt zijn.
scandi chic dierenkop zebra 225x300 - Vrolijk op stap
Over Kinderkamer in Stijl

Kinderkamerinstijl.nl is het online warenhuis voor bijzondere én betaalbare producten op het gebied van Wonen & Leven met kinderen. Is er een kleintje op komst? Of is jouw kind de babykamer juist ontgroeid? Kinderbedden, kindermeubels, beddengoed, woontextiel en complete kinderkamers, bij Kinderkamer in Stijl shop je online en offline met het grootste gemak. En je slaagt altijd met iets aparts, van bijzondere merken en goede kwaliteit, terwijl je bespaart op je budget. Kinderkamer in Stijl is met haar kantoor en de showroom gevestigd aan de Draaibrugweg 19 te Almere. Info: www.kinderkamerinstijl.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress