Beauty

Wake-up call voor je huid

image021mg 300x220 - Wake-up call voor je huidNa de wintermaanden en met het nieuwe voorjaar in het vooruitzicht, is het tijd voor een revitaliserende wake-up call voor je huid, door een intensieve dieptereiniging, herstel en extra voeding. Met de Facial Peeling en het Contouring Face & Eye Serum van Bio Active Care by Mineral Care wordt de doffe winterhuid ontdaan van dode huidcellen, wordt een stralende teint onthuld en krijgt de huid een zichtbare én voelbare lifting voor een opvallend jeugdige uitstraling.

De Bio Active Care-lijn, een lijn binnen Mineral Care, is een wetenschappelijk onderzochte, non-invasieve verzorgingslijn met spraakmakende resultaten. Alle producten werden ontwikkeld om de ‘tekenen des tijds’ genadeloos te bestrijden en een jeugdige toekomst van de huid intensief te verbeteren. Deze dermatologisch geteste producten zijn geschikt voor alle huidtypes waarbij verbetering gewenst is, maar voor de rijpere huid in het bijzonder. De lijn is er, voor hen die zonder ingrijpende operaties of injecties, het maximale uit hun huid willen halen.
Mineral Care Bio Active Care Facial Peelingmg 233x300 - Wake-up call voor je huid
Facial Peeling
De Facial Peeling (ca. € 32,95) van de Bio Active Care by Mineral Care-lijn verwijdert dode huidcellen op een milde, maar effectieve wijze en laat de gezichtshuid perfect glad en zijdezacht aanvoelen. De parabeenvrije formule bevat naast Argireline® tevens jojoba, tijm- en vlinderstruikbladextract voor een revitaliserende en zuiverende werking. De verfijnde rozengeur van deze peeling maakt het gebruik ervan tot een multizintuiglijke ervaring.
Mineral Care Bio Active Care Contouring Face Eye Serummg 226x300 - Wake-up call voor je huid
Contouring Face & Eye Serum
Het Bio Active by Mineral Care Contouring Face & Eye Serum (ca. € 49,50) is een krachtig geconcentreerd serum dat speciaal is ontwikkeld om de gezichtshuid en de tere huid rondom de ogen en mond te herstellen. De antioxidantrijke formule is ontwikkeld om rimpels te verminderen en de teint zichtbaar te verbeteren. Het serum heeft een lichte textuur en is verrijkt met Argireline®, hyaluronzuur, hamamelisextract, groene thee, borago-extract, allantoïne, vlinderstruikbladextract, soja-enzymen, tijm- en rijstzemelextracten. Wallen en donkere kringen rondom de ogen worden verminderd. Het serum werkt tevens als een instant mini-facelift en zorgt voor een zichtbaar stevigere en jongere huid. Info: www.mineralskincosmetics.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress