Fashion Home

Wat wordt jouw festivaloutfit?

113mg 200x300 - Wat wordt jouw festivaloutfit?Het festivalseizoen staat voor de deur! Na het bemachtigen van dat felbegeerde kaartje van jouw favoriete event, rest er nog maar één vraag: wat wordt jouw festivaloutfit!? Met deze drie nieuwe zomeritems van 24Colours steel jij gegarandeerd de show!
unbenannt 3080mg 200x300 - Wat wordt jouw festivaloutfit?
Kimono
Op zoek naar dat ene kledingstuk dat ongetwijfeld met je mee zwiert tijdens het dansen op de ó zo fijne beats van jouw favoriete dj’s? Dan is de kimono jouw musthave voor aankomend festivalseizoen! Deze kimono geeft net dat extra beetje flair aan jouw festivallook. Met zijn feestelijke uitstraling, een zachte kleur en een zomerse print word jij de eyecatcher op de dansvloer. Oh happy dance!
unbenannt 3323mg 200x300 - Wat wordt jouw festivaloutfit?

 1. See-through shirt
  Vergeet de crop top: dit wordt dé nieuwe trend die we gaan zien op de festivals! Met dit see-through shirt laat je zien wat je in huis hebt. Stoer en sexy, maar vooral ook lekker luchtig voor op een warme festivaldag. Combineer het shirt met een stoere short & you’re ready to go!
  unbenannt 3555mg 200x300 - Wat wordt jouw festivaloutfit?
  Shorts
  Nu we het over shorts hebben… Ook in de nieuwe reeks aan zomeritems van 24Colours zien we hem terug! Deze topper is voor elke festivaloutfit geschikt. Makkelijk te combineren en een fijne pasvorm. Combineer de short met het gave see-through shirt of de kimono hierboven en een paar grove, stoere boots. Met deze items is jouw outfit officieel festival proof!
  unbenannt 4014mg 200x300 - Wat wordt jouw festivaloutfit?
  Over 24Colours
  Niet meer weg te denken uit het Berlijnse straatbeeld en ook al gespot in Nederland: het kledingmerk 24Colours! Het jonge Duitse merk is geïnspireerd op de streetstyle van Berlijn en staat voor affordable fashion. De kleding wordt gemaakt op basis van sociale en ecologische duurzaamheid. Info: www.24colours.de/nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress