Make your home your own

Wegdromen in een hooiberg

Hooihuys vrijstaandmg 300x243 - Wegdromen in een hooibergNieuw in het assortiment van Saartje Prum is een bijzonder ‘hooiberg-bed’ voor op de kinderkamer. Het Hooihuys is een stapelbed dat meteen doet denken aan een hooiberg. Saartje Prum baseerde het ontwerp op het bed dat zij bedacht voor FarmCamps. Haal nu ook het boerenleven in huis met het Hooihuys.
lampenkap Kukel doorsnee 40cm hoogte 25 cm 6995 mg 300x275 - Wegdromen in een hooiberg
Wie zou er nu niet willen wegdromen in een hooiberg, met zacht loeiende koeien op de achtergrond? Kinderen hoeven hun ogen maar dicht te doen en wanen zich in een heuse hooiberg dankzij het nieuwste huisjesbed van Saartje Prum. De palen die boven het dak uitsteken zijn typerend voor een hooiberg. Er is een hooi­ladder en natuurlijk boerenhekjes die het bovenste bed veilig maken. Het daglicht schijnt zachtjes naar binnen door het dak.
kussen Piep 50 x 50 cm 3495mg 300x291 - Wegdromen in een hooiberg
Logeerpartijtjes
Nodig vrienden en vriendinnen maar uit op de ‘boerderij’. Standaard heeft het Hooihuys twee slaapplaatsen maar met de bedlade op wieltjes is dit eenvoudig uit te breiden naar drie slaapplaatsen. Plek genoeg dus voor logeetjes! De lade kan ook als extra opbergruimte dienen. Het is bovendien niet alleen een fijne slaapplek maar ook een ruim speelobject.

Oorspronkelijk ontwerp
Saartje Prum ontwierp het Hooihuys oorspronkelijk voor FarmCamps. Geïnspireerd door het boerenleven ontstond het idee van een hooiberg om in te slapen. Inmiddels is het bed te vinden in ruim veertig lodgetenten op verschillende logeerboerderijen. De reacties op het Hooihuys waren zo enthousiast dat Saartje Prum besloot het bed aan te passen voor de kinderkamer. Info: www.saartjeprum.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress