Make your home your own

Woonaccessoires van Houtspul

houten lampenkap grootmg 300x300 - Woonaccessoires van HoutspulWie houdt van duurzame woonaccessoires en decoraties van hout en bamboe kan het hart ophalen in de webwinkel van Houtspul. Het afwisselende assortiment bevat zowel praktische designproducten als grappige gadgets. Allemaal van bamboe, hout of voorzien van een hout-design. Houtspul werkt met nieuwe en verrassende merken die op een verantwoorde wijze met het milieu omgaan. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen merk op de markt gebracht, met producten die de huidige leveranciers niet konden leveren. De mooie houten producten zijn een aanwinst voor elk interieur en geweldig om cadeau te geven.
kussens en poef met een boomstam lookmg 300x300 - Woonaccessoires van Houtspul
Met wat kleine aanpassingen en de juiste woonaccessoires van Houtspul krijgt elk interieur een natuurlijke uitstraling. Wat dacht je van de geweldige houten lampen? Hiermee geef je een ruimte een natuurlijke look en haal je een echte blikvanger in huis. De lampen zijn namelijk zowel uit als aan een echte eyecatcher! De kussens in de vorm van een houtplak  of boomstam zijn ook een leuke aankleding. Ze lijken niet zo comfortabel, maar schijn bedriegt want ze zijn heerlijk zacht, splinteren niet en staan geweldig op de bank of op een stoel. De reiskussens zijn ook nog eens ideaal om mee te nemen in de auto of een vliegtuig.
rackpack wijnrek van houtmg 300x165 - Woonaccessoires van Houtspul
Opblaasbare poef
Krijg je veel bezoek en heb je net een zitplaats te weinig? Dan biedt de opblaasbare poef met boomstamdesign uitkomst. Naast het feit dat deze poef handig is om erbij te hebben, is het ook nog eens een heel leuk zitje dat op een subtiele manier buiten naar binnen haalt.
wereldbol van houtmg 279x300 - Woonaccessoires van Houtspul
Duurzame en unieke cadeaus
Ook voor een bijzonder cadeau kun je in deze shop volop inspiratie opdoen. Keukenprinsen of -prinsessen maak je gegarandeerd blij met een van de nieuwe snijplanken van Pension fuer Produkte. Dit designlabel lanceert prachtige snijplanken uit acacia hout die zijn ontworpen door de ontwerpers Karen Olze en Gisa Wilkens. Op alle houten snijplanken is een figuur gelaserd en deze is zo geplaatst dat het net lijkt alsof het figuur onderdeel uitmaakt van een prachtig landschap. Hierdoor ontstaat er een houten snijplank die niet alleen handig is, maar ook nog eens geweldig is om naar te kijken. Zo lijkt het alsof de kanovaarder op de snijplank ook echt aan het varen is en lijkt het alsof de olifanten op een savanne lopen.
snijplank hertenmg 300x300 - Woonaccessoires van Houtspul
Wijnkist
Een andere geweldige gadget om te geven én te krijgen is het vurenhouten wijnkistje. In een handomdraai om te bouwen tot een wijnrek voor 3, 6 of zelfs 12 flessen. Een ideaal cadeau voor de echte wijndrinker en voor iedereen die wel van een grapje houdt.
Info: https://houtspul.nl.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress