Make your home your own

Workout op gazon

gardena1 189x300 - Workout op gazonBewegen in de buitenlucht doet wonderen voor je conditie. Goed nieuws: Gardena introduceert dit voorjaar twee nieuwe handmaaiers (v.a. ca. € 99,99). Ze werken zo licht dat het gras in no time is gemaaid. Een kleine workout op je gazon met strak resultaat!
gardena2 300x200 - Workout op gazon
Grasmaaien wordt een eenvoudige fitnesstraining want terwijl je je baantjes trekt, verbrand je calorieën (indicatie: zo’n 340 calorieën per uur). De nieuwe Gardena handmaaiers, ook wel kooimesmaaiers genoemd, zijn ideaal. De grote wielen zorgen voor extra grip op de grasmat. De maaiers zijn zo wendbaar en lopen zo licht, dat je het tempo kunt opvoeren om je (tuin)fitnesstraining een boost te geven. De handmaaiers werken ook fluisterstil. Dat is ook fijn voor de buren; zij hebben vaak niet eens in de gaten dat je aan het maaien bent.
gardena4 176x300 - Workout op gazon
Presteren
De prestaties van de nieuwe Gardena handmaaiers zijn uitstekend. Ze hebben een maaibreedte van 40 cm en ‘scheren’ het gras nauwkeurig af dankzij een contactloze snijtechniek. Daarbij raken de messen elkaar niet en het resultaat is een grasmat om trots op te zijn. De handmaaiers zijn trapsgewijs in 4 maaihoogtes verstelbaar, van 12 tot 42 mm. Je kunt de hoogte aanpassen aan de groeikracht, de weersomstandigheden en het seizoen.
gardena6 300x200 - Workout op gazon
Modellen
Er zijn twee nieuwe modellen: de Classic en Comfort handmaaier. De Comfort-maaier is voorzien van een ergonomische handgreep die het gras maaien nog comfortabeler maakt. Bovendien is dit model uitgerust met een kap die voorkomt dat het afgemaaide gras ongecontroleerd rondvliegt. Op beide modellen kan tevens een grasvangbak gemonteerd worden. De nieuw ontworpen duwboom op beide maaiers is inklapbaar en dat bespaart fiks wat ruimte in de berging. Info: www.gardena.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress