Beauty

Yaviva eco-cosmetica


benecos biologische make up met een geweldige prijs kwaliteit verhouding 1mg 300x283 - Yaviva eco-cosmetica
Maak kennis met Yaviva eco-cosmetica, een splinternieuwe speler in de markt van biologische, verantwoorde en duurzame cosmetica. Deze distributeur heeft dé grote merken op gebied van eco-cosmetica onder haar hoede en weet als geen ander wat goed is voor de verzorging van het menselijk lichaam én het milieu.
boho cosmetics oogschaduw 213 nuitmg 300x199 - Yaviva eco-cosmetica

Yaviva heeft het groots aangepakt en is in één klap de nummer één groothandel als het aankomt op natuurlijke verzorgingsproducten. Van huid tot haar en van mond tot make-up: hier vind je wat je zoekt. Ieder merk dat Yaviva vertegenwoordigt, kent een bijzonder verhaal. Het is ontstaan vanuit een overtuiging, vanuit de filosofie dat het beste voor jezelf, in de natuur te vinden is. Hieronder een greep uit het merkenaanbod van deze nieuwe distributeur.
benecos biologische make up met een geweldige prijs kwaliteit verhoudingmg 300x212 - Yaviva eco-cosmetica

Natuurlijke huidverzorging
Tasty Skincare, de naam zegt het al: dit is eetbare cosmetica! Een prachtige lijn krachtig werkende serums zo uit de natuur, in een flesje. Natuurlijke huidverzorging zonder water! In plaats van water gebruikt het natuurlijke merk Santaverde pure zelf geteelde aloë vera als basis. Voor huidproblemen biedt het inventieve merk Indemne pure, natuurlijke, zachte en toch krachtige oplossingen. Armanprana biedt superfood en intensieve voeding voor je huid. Het merk is zowel biologisch als plantaardig en besteed zelfs aandacht aan ecologische verpakkingen. Met ruim 250 producten en negen verzorgingslijnen biedt Lavera de ideale lichaamsverzorging voor elk huidtype. De pure producten zijn gemaakt van 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn.
boho cosmetics natuurlijke nagellak in vele vrolijke kleurenmg 300x154 - Yaviva eco-cosmetica

Biologische make-up
Wie denkt dat eco make-up duur en onbetaalbaar is, doet er goed aan het merk Benecos eens te bekijken. Dit hippe, trendy merk heeft natuurlijke cosmetica met een prima goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het voor iedereen aantrekkelijk wordt om biologische make-up eens te proberen. Lavera is een merk voor iedereen en biedt naast huidverzorging, ook natuurlijke tandpasta, haarverzorging en make-up. Puur natuur, Boho style, met een hele goede prijs-kwaliteitverhouding, dat is Boho Cosmetics. Dit hippe, kleurrijke nieuwe merk haalt de inspiratie voor hun producten uit de jaren zestig en gebruikt in de make-up sprekende kleuren die het allermooiste uit jezelf naar boven halen.
boho cosmetics biologische hippe en kleurrijke make upmg 300x256 - Yaviva eco-cosmetica

Natuurlijke zonneproducten
Lovea BIO is hét merk voor een natuurlijke bescherming tegen de kracht van de zon, ook voor de allerkleinsten. Daarnaast werken ze perfect en ruiken ook nog eens erg goed.
boho cosmetics lipstick mat 108 litchimg 232x300 - Yaviva eco-cosmetica

Yaviva: voor alles en iedereen
Yaviva heeft veel kennis van de markt, traint personeel op verzoek en verzorgt, indien gewenst, interne workshops. Bedrijven of salons die geïnteresseerd zijn in het voeren van één of meerdere merken, kunnen vrijblijvend contact opnemen. Info: www.yaviva.nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress