Travel

Yoga in het regenwoud

image013 - Yoga in het regenwoudUltiem ontspannen bij het regenwoud! Bij de Danpaati River lodge kun je nu helemaal tot rust komen in één van de mooiste gebieden van het Surinaamse regenwoud. De Danpaati River Lodge biedt 3-daagse yogaweekenden (ca. 299 euro) aan, waarbij je met verschillende soorten yoga ultiem kunt ontspannen. Begin de dag met yoga, zodat je daarna geheel ‘zen’ de ongerepte schoonheid en cultuur van het Surinaamse regenwoud kan ontdekken.

 

Danpaati River lodge

Speciaal voor de yogaweekenden heeft de Danpaati River lodge een prachtig houten plateau aangelegd, dat wordt gebruikt als Yoga-Dek. Hier worden, afhankelijk van de instructeurs, verschillende vormen van yoga beoefend. Ook worden er verschillende ontspanningsoefeningen en meditatie sessies uitgeoefend op bijzondere plekjes; zoals op de rotsen, die na zonsondergang heerlijk warm blijven. Kortom: met de meditatie-, ademhalings, yoga, stretch- en ontspanningsoefeningen kom je helemaal in harmonie met de prachtige natuur van het Surinaamse regenwoud.

3-daagse yoga weekend: Surinaamse Regenwoud

Tijdens het 3-daagse yoga weekend maak je niet alleen kennis met verschillende soorten yoga, maar ontdek je ook de schoonheid en cultuur van het Surinaamse Regenwoud.
Tijdens de laatste avond kom je in contact met de lokale bevolking die met dans en muziek laten zien hoe je op een geheel andere manier kunt ontspannen.
Om helemaal in balans te komen wordt er tijdens de yogaweekenden extra op het eten gelet.
Drink heerlijke smoothies en geniet van gezonde maaltijden met extra groentes en fruit.

Info: www.surinametravel.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress