Ook zo enthousiast bezig met de moestuin? Dít is de tijd om te oogsten! Niet alleen de lekkerste
verse groenten maar ook de culinaire eer die je daarmee kunt opstrijken. Want een gerecht van verse
ingrediënten is sowieso al heerlijk en met deze tips van Oil & Vinegar til je het naar een sterrenniveau.
Goede, zomerse salades wisselen qua kleur, smaak en textuur. Zo vormen aardbei, rucola en avocado een ideale match met een frisse Raspberry dressing. Roasted Sesame Dressing op basis van olie, azijn, ietwat sojasaus, mosterdzaad en geroosterde sesamzaadjes is delicaat en nootachtig van smaak. Heerlijk over elke salade maar ook over alle andere groenten uit de moestuin.
Aardbeien Azijn
Met puur natuurlijke Aardbeien Azijn creëer je een scala aan zomerse traktaties. In combinatie met basilicum of walnootazijn lekker over sla. Of een scheutje in een glas Prosecco én een paar lepeltjes over je dessert!! Wist je dat versgeplukte spinazie en Granaatappel Azijn een perfect match vormen? En voeg eens wat Tomaten Azijn toe aan alle ingrediënten voor een Insalata Caprese. Je zult versteld staan!
Primavera
Hij heet Insalata di Primavera maar je kunt hem rustig het hele jaar op tafel zetten, deze klassieker van Oil & Vinegar. Superlekker door de combi van artisjokken, appel en rucola uit de tuin, gemixt met mozzarella, citroen, Citroen Olijfolie en Apple Balsamic Vinaigrette.
En omdat rucola groeit als een dolle kun je hier geen recepten genoeg voor hebben, zoals een romige rucolasoep op basis van aardappel en Saveurade Assisi. Info: www.oilvinegar.com