Food Recipes

Zónder pakjes & zakjes kookboek

Luiten Karin. Het grote zonder pakjes en zakjes kookboek 297x300 - Zónder pakjes & zakjes kookboekWeg met de jojodieetboeken en gehypte superfoods. Gezond en toch lekker koken was nog nooit zo makkelijk! Het recept is oersimpel: gooi alle pakjes en zakjes de deur uit en ga zelf aan de slag. Met het grote zónder pakjes & zakjes kookboek ga je terug naar gewoon gezond eten zonder gedoe. Want je leeft lekkerder en voelt je beter zónder al die poeders en prefabs vol zout, suiker en smaakversterkers.

Het succes van Koken met Karin zónder pakjes & zakjes 1 en 2 en de talloze jubelende reacties van ex-pakjesgebruikers bewijzen dat de tijden nu echt zijn veranderd. Daarom verschijnen deze twee boeken nu in één nieuwe bundel (ca. € 24,95). De meest populaire kant-en-klaargerechten handig bij elkaar, maar dan zelfgemaakt. Van erwtensoep tot boeuf stroganoff, van kip tandoori tot Hollandse stamppotjes, van roze koeken tot pindakaas. Maak het zelf!

Karin Luiten
Met maakbare recepten die altijd lukken en een heldere, vrolijke vormgeving en fotografie. Culinair journalist Karin Luiten timmert al tien jaar aan de weg met haar website kokenmetkarin.nl en weblog koken.blogo. Ook kookt, schrijft en illustreert ze voor diverse tijdschrijften en heeft ze een populaire antipakjesrubriek in dagblad Trouw. Dit is haar negende kookboek. Info: www.nieuwamsterdam.nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress