Bites & Booze Food Secret Snack Pleasures

Peper in je biologische reep: spicy bars

Justnuts LR marcelineke 224x300 - Peper in je biologische reep: spicy barsCayennepeper, knoflook en gember; justnuts stopt vanaf nu peper in je reep. Er zijn vier nieuwe biologische energierepen. Zoals altijd zitten ze vol met noten en zaden, maar dit keer zijn ze hartig, en dat is nieuw. En weer eens wat anders dan zoetigheid als je trek hebt. Vanaf half januari in de winkel: justnuts spicy bars.

 

Zoals alles wat justnuts maakt, zijn ook de nieuwe repen gemaakt van 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} biologische en verantwoord geteelde ingrediënten. En omdat energierepen op korte én lange termijn energie horen te geven, daarom bevatten ze allemaal snelle en langzame koolhydraten, veel proteïne en gezonde vetten die de suikeropname vertragen. Een gebalanceerde reep, die gemaakt is van ingrediënten die iedereen kent en in de kast heeft staan. Kitchen Cupboard Cooking dus. Dat smaakt goed, is goed voor je lijf en geeft je energie om de tijd naar je volgende maaltijd te overbruggen. De vier spicy bars (ca. € 1,25) zijn er in de smaken Cajun Hunter, Marrakesh Nomad, Captain Curry en BBQ Bandit.

LR BBQBandit marcelineke 300x106 - Peper in je biologische reep: spicy bars

Over justnuts
jusnuts begint met Erik. Erik werkt bij een groot bedrijf, en rond vier uur heeft hij vaak trek. Hij kan juist een portie goede energie gebruiken, maar de enige tussendoortjes die hij vindt zitten vol gestopt met suiker en onnatuurlijke onzin. Samen met zijn vriend Thijs begint hij na te denken over de mogelijkheden. Ze liggen er ‘s nachts wakker van. Uiteindelijk besluiten ze hun eigen tussendoortjes goed te maken. Hun familie en vrienden denken dat ze gek geworden zijn. Zo creëerde ze een zakje vol energie, met Eriks zijn favoriete noten en gedroogd fruit bij elkaar. En maakte ze een zoete mueslireep met veel noten, voor bezige bijen.

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress