Gadgets Travel

De ultieme VANMOOF voor vrouwen

171423 Q Blue 95c2d9 original 1435062916mg 300x198 - De ultieme VANMOOF voor vrouwenVANMOOF presenteert deze zomer haar nieuwste innovatie: de Q-series, de ultieme VANMOOF voor vrouwen uit iedere wereldstad. De nieuwe Q-series is ontworpen in de stijl van de klassieke omafiets en heeft alle voordelen van een transportfiets. Deze VANMOOF is zowel stijlvol als praktisch en kenmerkt zich door het robuuste, maar lichtgewicht aluminium frame. Door de lage instap, keuze uit vier verschillende kleuren en de mogelijkheid om de fiets te customizen en upgraden met verschillende accessoires, ontketent de Q-series een revolutie op het gebied van vrouwenfietsen.
171424 Q Red 877f8c original 1435062916mg 300x198 - De ultieme VANMOOF voor vrouwen
Elke dag door weer en wind met de fiets naar je werk, afspraken, kinderen ophalen, de kroeg… Vast herkenbaar! Juist deze Hollandse multitaskende vrouw is voor VANMOOF een inspiratiebron geweest. Voor haar ontwikkelde de fietsenproducent de Q-series (v.a. ca. € 798,-), een oerdegelijke lichtgewicht fiets. Geen gedoe, solide en een superstrakke look. De Q-series is geïnspireerd op de klassieke omafiets, die bekend staat om haar mooie, rechte zithouding en klassieke uitstraling. Door het moderne design en de nieuwste VANMOOF innovaties is de Q-series uniek ten opzichte van andere vrouwenfietsen. Zo beschikt deze Queen over felle verlichting waarmee je in het donker goed zichtbaar bent en is er genoeg opbergruimte om na een avond stappen je stiletto’s om te ruilen voor comfortabele sneakers.
171425 Q Middle Storage 0773f6 original 1435062920mg 300x198 - De ultieme VANMOOF voor vrouwen
Karakteristieke kenmerken
Veel van de karakteristieke kenmerken van de VANMOOF fietsen zijn terug te vinden in de Q-series. De verlichting werkt pedaalaangedreven, wat geen onderhoud vraagt, en is wederom in het frame geïntegreerd. De Q-series is herkenbaar aan het robuuste, maar lichtgewicht aluminium frame waar de ontwerpers een drietal functionele opbergonderdelen aan hebben toegevoegd. Zo is er een uitvouwbaar rekje in het frame om gemakkelijk en veilig een handtas mee te nemen, een extra stevige voordrager voor de zware lading en een handige opbergbox aan de onderkant van het frame om de fietsketting en sleutels in op te bergen. Smart thinking!
171428 Q Series 3 0e3a41 original 1435062928 2mg 300x195 - De ultieme VANMOOF voor vrouwen
Customize your bike!

De VANMOOF Q-series is beschikbaar in vier verschillende kleurcombinaties en kan naar eigen smaak worden samengesteld. Zo is het mogelijk om demonteerbare onderdelen als een voordrager, bagagedrager of kinderzitje te bevestigen. In combinatie met de lage instap is deze fiets daarom zeer geschikt voor moeders! Info: www.vanmoof.com.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress