Accessories Design Gadgets Living a green life

Stijlvol, Groen en Sociaal shoppen

mizu-m8-soft-touch-oranjemgDesignproducten waar je een oprechte lach van krijgt. Omdat ze origineel en mooi zijn en bovenal ook nog eens eerlijk en duurzaam gemaakt. Je vindt ze bij Smiling Mango, waar Stijlvol, Groen en Sociaal shoppen centraal staat. Founder van Smiling Mango, Lian Evenhuis, noemt dat Happiness Inside. “Wij willen het verschil maken en bijdragen aan een wereld die mooi is en mooi blijft voor iedereen. Niet omdat het moet, maar omdat het zo eenvoudig kan.”
tape-gear-haak-naturalmg
Smiling Mango is een bijzondere webwinkel met een etalage voor trendsettende merken mét een goed verhaal. Blikvangers van een uitstekende kwaliteit, waarbij er bewust voor is gekozen om bij te dragen aan een mooie, eerlijke en duurzame wereld. Ieder merk heeft een ‘shop’ bij Smiling Mango waar je alles leest over de filosofie achter het merk, zodat je weet hoe jouw aankoop in de praktijk bijdraagt aan een mooiere en betere wereld. Van (h)eerlijke koffie tot luxe sfeermakers zoals kaarsen voor in huis. En van innovatieve gadgets zoals de zonne-energie lamp van Waka Waka tot design accessoires zoals een eco-lederen handtas van O My Bag of MYOMY. Denk hierbij ook aan de trendy en duurzame waterflessen van Dopper of Mizu.
tony-s-checolonely-100-slaafvrije-chocolade-repenmg
Persoonlijk tintje
Een verzameling mooie producten waarbij Fair to Planet en Fair to People centraal staat. Een platform als dit was er nog niet, en daar speelt Smiling Mango uitstekend op in. Hét juiste cadeau is zo gekocht in het webwarenhuis. Een persoonlijk tintje meegeven aan het product? Dat kan, dankzij de cadeauservice en een handgeschreven tekst.
wakawaka-brengt-licht-op-plaatsen-waar-licht-nog-steeds-een-luxe-ismg
Stijlvol, Groen en Sociaal
Stijlvol is een bewust gekozen woord in de slogan van Smiling Mango. Lian: “Wij zeggen: Go Stylish, the Green & Social way! Het stijlvolle vinden wij de belangrijkste voorwaarde voor onze producten. Wij geloven in de kracht van bijzonder mooie producten. Als je ze ziet, word je al blij van de vorm, de textuur, de uitstraling en de kwaliteit. Kijk je iets verder en hoor je het verhaal, dan word je alleen nog maar enthousiaster! Dat zijn de onverwachte verrassingen waar we voor gaan! We gaan voor groen want we willen niet meer gebruiken dan onze wereld aan kan en ook rekening houden met de komende generaties. Daarom gaan we met ‘Green’ voor energiezuinig, duurzaam, biologisch afbreekbaar, ecologisch en klimaat neutraal. ‘Social’, dat kan Fairtrade zijn, als het gaat om een eerlijke prijs en goede werkomstandigheden in ontwikkelingslanden. Het kan ook dichter bij huis, via bijvoorbeeld sociale werkplaatsen. Daar worden prachtige producten gemaakt.” Go Stylish, the Green & Social way! Info: www.smilingmango.nl.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by: Wordpress