Cocktails & more

The most BRUTiful time of the year

Cava Brutallr - The most BRUTiful time of the yearHet ultieme geschenk voor the most BRUTiful time of the year: CAVA BRUTAL.
CAVA BRUTAL. Een non-traditioneel, non-conformistisch en ‘non parlez Français’-achtige bubbel. Opgegroeid en gerijpt in Spanje en bij SuperRebel.com uitgegroeid tot topcadeau met een nog beter verhaal. Met het uitgesproken design zijn alle wijnconventies gesneuveld. CAVA BRUTAL is dan ook het ultieme kerst- of nieuwjaarsgeschenk waarmee je kleur bekent en een statement maakt. CAVA BRUTAL is het antwoord op de traditionele wereld van overgewaardeerde champagnes die alleen op naam varen. Deze cava is een bubbelende wijn van topkwaliteit. Dankzij een rijping van 18 maanden mag het zichzelf een reserva noemen, vergelijkbaar met de betere champagnes. En als we dan ook nog een andere mythe om zeep mogen helpen. Mousserende wijnen en dus ook cava’s kun je prima bewaren.

 

Vintage cava

Deze CAVA BRUTAL is een vintage cava uit 2012, een prachtig Spaans wijnjaar. De smaak wordt met de tijd een tikje minder fruitig en wat meer nootachtig. De cava is samengesteld uit de druivenrassen Macabeo, Xarello, Parellada, Chardonnay en – niet te vergeten – uit een flinke dosis mentaliteit. Het design van de fles rekent af met de traditionele wereld van champagne en gaat niet alleen qua inhoud, maar zeker ook visueel de strijd aan met de bekende champagnemerken. CAVA BRUTAL wil naast een uitgesproken eindejaarsgeschenk ook een vaste plek veroveren in het Nederlandse wijnschap. Naast een aantal geselecteerde adressen is SuperRebel CAVA BRUTAL op dit moment verkrijgbaar in de webshop van SuperRebel.com voor € 99,- per doos van zes flessen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress