Bites & Booze Secret Snack Pleasures

Caramel Macchiato als chocoladereep

reep caramel macchiato marcelineke 200x300 - Caramel Macchiato als chocoladereepIk kan er nu al niet meer van afblijven: de allereerste Caramel Macchiato chocoladereep van de wereld. Vanaf nu kun je genieten van deze nieuwe onweerstaanbare reep van het jonge Nederlandse chocoladebedrijf Hands Off My Chocolate.

Deze nieuwe reep (ca. € 1,99) heeft net als de bestverkopende koffievariant van Starbucks, de Caramel Macchiato, drie mooie lagen. Alleen zijn deze lagen nu gemaakt van eerlijke Belgische kwaliteitschocolade. Aan deze chocolade zijn bovendien milde geconcentreerde  espresso, knapperige karamelstukjes en een beetje zout toegevoegd.
caramel Macchiato marcelineke - Caramel Macchiato als chocoladereep
Rondjesreep
Net als bij de andere chocoladerepen van Hands Off bestaan ook deze repen uit rondjes, die door de vorm extra lekker in je mond smelten. En om er voor te zorgen dat anderen van jouw chocolade afblijven staat op elk rondje ook nog eens ‘mine’. Want de chocolade van Hands Off is veel te lekker om te delen.
alle repen marcelineke 300x200 - Caramel Macchiato als chocoladereep
Steun de cacaoboeren
Hands Off My Chocolate support het Quality Cocoa for a Better Life Program. Hiermee worden cacaoboeren en hun gemeenschappen in Ivoorkust en Ghana gesteund. Financieel natuurlijk, maar ook op het gebied van onderwijs voor kinderen, gezondheidszorg en schoon drinkwater. Wist je trouwens dat Caffè Macchiato letterlijk ‘gevlekte koffie’ betekent?

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress