Jewelery Marcy Goes Green

Dolce Luna: parelmoer

dolce luna artemis white 9999 marcelineke - Dolce Luna: parelmoerAl zeventien jaar laat Dolce Luna-ontwerpster Daniëlle Jong zich leiden door wat zij mooi vindt en bovenal waar zij gelukkig van wordt. Ze maakt sieraden met liefde en passie met als uitgangspunt een hele outfit op unieke wijze af te kunnen stylen.

dolce luna eos 45 marcelineke - Dolce Luna: parelmoer

Gemaakt van het mooiste natuurproduct met een ziel, parelmoer, dat zijn de unieke nieuwe oorbellen van Dolce Luna. De kleur van de voering van een schelp is verschillend. De parelmoer kan bijvoorbeeld zilverwit kleuren met een vleugje groen, rood en paars of een diepblauwe kleur weergeven, versmolten met groen, geel en eventueel rood. De patronen worden door middel van lasercutting gesneden, maar omdat iedere schelp uniek is, is ook iedere oorbel uniek. Swarovski-kristal geeft de oorbellen het typische Dolce Luna DNA en met namen als Aurora, de Romeinse godin van de dageraad, kun je al helemaal niet meer de mist in gaan.

dolce luna tethys 5999 marcelineke - Dolce Luna: parelmoer

Weetje:
Parelmoer wordt al eeuwen lang gezien als een materiaal dat heel zuiverend en positief werkt. De werking ervan is zoals een edelsteen: edelstenen geven energie en hebben een edele kracht en deze parelmoer geeft dat ook.
 De reflectie van parelmoer zou zelfs het boze
oog weren.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress