Fashion

Duurzame kinderkleding

albababy ebba pocket dress geel bloem 300x300 - Duurzame kinderkledingAlbaBabY presenteert de nieuwe collectie voor de zomer van 2015. Ontworpen om in te spelen, gemaakt van zachte duurzame stoffen en uitgevoerd in vrolijke zomerse kleuren. Kleurrijk en een tikje retro. Jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar lopen er deze zomer casual en comfortabel bij in de duurzame kinderkleding van dit hippe Deense merk.
albababy einei zipper hoodie grijs rood 300x300 - Duurzame kinderkleding
De zomercollectie 2015 van AlbaBabY bestaat onder meer uit kleurrijke shirts en bloesjes, zachte vestjes, hippe jurkjes en rokjes, coole broeken en bijpassende accessoires zoals leggings, sokken en rompers. Speciaal voor de kleinsten zijn er mooie rompers en crawlers, kruippakjes die tegen een stootje kunnen en waarin elke baby zich prettig voelt. De kleding is verkrijgbaar voor coole jongens, hippe meiden en ondernemende baby’s en is verkrijgbaar t/m maat 140.

albababy ea dress pink 283x300 - Duurzame kinderkledingDuurzame kleding
De kleding van AlbaBabY kenmerkt zich door het gebruik van kleur, grafische prints en een retro design. Comfort staat hierbij altijd voorop, want kinderkleding moet natuurlijk vooral lekker zitten en niet hinderlijk zijn. De kleding is gemaakt van zacht Oekotex gecertificeerd katoen en vrij van schadelijke stoffen. Bovendien bevat de kleding geen knellende onderdelen of ingewikkelde details. Dit is kinderkleding zoals dat moet zijn: mooi, zacht en met voldoende bewegingsruimte om lekker in te spelen.
albababy shirt ecally brown 1 199x300 - Duurzame kinderkleding
Berekend op de groei
Een groot deel van de collectie is zo ontworpen dat de kleding lang gedragen kan worden, zelfs als de maat van het kind veranderd. Mouwen en broekspijpen zijn bijvoorbeeld zo gemaakt dat ze omgeslagen kunnen worden en schouderbandjes van de meeste crawlers en jurkjes zijn te verstellen. Zo hebben kinderen lang plezier van hun kleding. En omdat er sterke, duurzame materialen gebruikt worden kan de kleding tegen een stootje en blijft het lang mooi in de was. Ideaal voor kinderen die graag buitenspelen en vies worden. Info: www.stoneskidsagency.nl en www.pimpyourkids.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress