Cocktails & more Design

Elk kopje koffie en thee een feestje

dkc sfeermg 300x200 - Elk kopje koffie en thee een feestjeAngeliek Caelen lanceert een gloednieuw concept: Steam Waverz. Plaats deze papieren kunstwerkjes op een kop warme drank en ze komen door de stoom tot leven. Geniet van het betoverende schouwspel dat van elk kopje koffie en thee een feestje maakt.

Eenvoudig, organisch en lieflijk. Zo ogen de Steam Waverz, die zijn ontworpen door Angeliek Caelen en geproduceerd in Nederland. Tot nu toe zijn er twee ontwerpen: het oer-Hollandse Dutch Kissing Couple en de speelse variant Love Birds. Beide ontwerpen komen in meerdere kleurstellingen, voor iedere feestelijk gedekte tafel en bij ieder servies is er wel een bijpassende Steam Waverz.
love birds vrijstaandmg 299x300 - Elk kopje koffie en thee een feestje
Herbruikbaar
Elke verpakking bestaat uit tien Steam Waverz, gemaakt van dun en licht doorschijnend materiaal. Ze zijn herbruikbaar: maak ze na gebruik weer plat en de waverz zijn klaar voor de volgende voorstelling. Creëer een heerlijk, rustgevend moment tijdens het dagelijkse theeritueel of geef de Steam Waverz cadeau. De producten zitten in een hersluitbare verpakking, zodat er van te voren ook nog een speciale boodschap op geschreven kan worden.
n LBschuinb2mg 300x200 - Elk kopje koffie en thee een feestje
Steam Waverz
Het brein achter de Steam Waverz is Angeliek Caelen. Ze heeft zowel schilderkunst als tekenen en handvaardigheid gestudeerd. Angeliek wilde iemand op een speciale manier bedanken. Daarom ontwikkelde ze de Steam Waverz en bijbehorende, unieke stoomtechniek. De collectie wordt binnenkort uitgebreid met nog meer sfeervolle blikvangers. Info: www.steamwaverz.nl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress