Bites & Booze

Good Food, Fast!

Salsa Shop Store - Good Food, Fast!There is a new kid in town! Salsa Shop!
Geen zin om te koken? Snel iets eten voordat de film begint? Trek in een midnight snack? Hiervoor kun je natuurlijk terecht bij de welbekende fastfood ketens voor een hamburger of pizza, maar echt vers is het niet, laat staan gezond.
Gevolg: Je hebt achteraf spijt.
Vanaf nu kan het anders.

Echt vers fastfood

Sinds deze zomer is Amsterdam namelijk een nieuwe hotspot rijker met écht vers fastfood, de SALSA SHOP! Dit alles onder het motto: “Good Food, Fast”.
Hiermee zet SALSA SHOP een nieuwe standaard voor de fastfoodmarkt in Europa:  vers gemaakte, Mexicaanse maaltijden met de lekkerste en meest natuurlijke ingrediënten, snel geserveerd in een open en vriendelijke omgeving. Het menu bevat alleen verse groenten en kruiden, secret recipe salsa’s en het vlees is natuurlijk grootgebracht zonder het gebruik van antibiotica en toegevoegde hormonen. Kijk toe hoe de betoverende burrito’s, sublieme salades, verrukkelijke burrito bowls en de overheerlijke drie taco’s worden bereid, precies zoals jij het wilt, aan de hand van een 3 stappen-menu: Neem plaats aan een van de leuke tafels of neem het mee naar huis.

Info: salsashop.nl

Salsa Shop Interior - Good Food, Fast! Homemade Lemonade - Good Food, Fast! Burrito - Good Food, Fast!TortillaChips - Good Food, Fast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress