Cocktails & more Kitchen Gadgets

Kelnersmessen in zeven opvallende kleuren

WT130 group marcelineke 300x173 - Kelnersmessen in zeven opvallende kleurenLe Creuset houdt de kleur erin. In navolging van het assortiment Colors introduceert Screwpull® haar nieuwe kelnersmessen in zeven opvallende kleuren. De kleuren rood, oranje, roze, paars, geel, groen en grijs komen overeen met die van de koelers en de vacuümpompen van deze serie. Dankzij hun dubbele hefboom blijft de spiraal mooi recht in de kurk zodat deze gemakkelijk verwijderd kan worden: geen gebroken kurken meer en geen stukjes kurk in de wijn. Deze hippe kelnersmessen in de kleuren van de regenboog zullen menig tafel en keuken in Nederland opfleuren.
WT130 red 2 marcelineke 300x205 - Kelnersmessen in zeven opvallende kleuren
De Sommelier (ca. € 19,90) van Screwpull is geheel toegerust voor de professionele sommelier maar voor de amateur net zo eenvoudig te hanteren. Het gekleurde heft is geheel aangepast aan de vorm van de hand. Een dubbele hefboom of tweetrapsmechanisme geldt voor de meeste kenners als het prettigste systeem.
WT130 usage 05 marcelineke 235x300 - Kelnersmessen in zeven opvallende kleuren
Hele kurk
Hoe diep de spiraal ook in de kurk wordt gedraaid, er is altijd voldoende ruimte de eerste hefboom op de hals te plaatsen en de kurk er tot halverwege uit te trekken. De gehele kurk wordt dankzij de tweede hefboom zonder al te veel kracht uit de flessenhals getrokken. Bij het gepatenteerde hefboomsysteem van de Sommelier veert de eerste hevel automatisch terug en geschiedt de tweede heffing even licht, soepel en efficiënt. Een lichte druk van de wijsvinger is voldoende om de hevels steeds op de juiste plek op de flessenhals te drukken. Daarnaast bevat dit kelnersmes een ingenieus gekromd kartelmesje voor het moeiteloos verwijderen van de capsule en een handige opener voor kroonkurken.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress